Az Amazon Prime Gaming decemberben nem mást, mint az elmúlt évek egyik legjobb és legegyedibb akciójátékát kínálja mindössze 899 forintért.

2023.12.03. – Fenét se érdekli, hogy valaki mást gondol erről: az Amazon Prime jelenleg az egyik legjobb szolgáltatás, amit a játékosok – különösen, de nem kizárólag a PC-sek – választhatnak. Ott van például a Sony PS Plus Essentialja, ami semmi mást nem kínál, csupán hozzáférést a PC-n amúgy mindenhol ingyenes többjátékos módokhoz, illetve ad havi háromnál ritkán több játékot, melyekhez csak addig férhetnek hozzá a tagok, míg rendelkeznek élő előfizetéssel.

Ezért a PlayStation-tulajdonosoknak havi 3200 forintot kell kicsengetni – ellenben az Amazon Prime Gaminggel, ami nemhogy kategóriákkal olcsóbb: Magyarországon mindösszesen 899 forintba kóstál, de jellemzően 6-9, néha még ennél is több ajándék játékkal, illetve egy rahedli népszerű játékban beváltható in-game extrákkal szédíti az előfizetőit. Itt persze rögtön gondolhatná az ember, hogy „akkor biztos minőségbeli eltérések vannak”, de nagyot tévedne, amire bizonyíték az előző, azt azt megelőző, vagy akár a mostani decemberi hónap.

 

Az Amazon Prime Gaming ugyanis az ünnepi hónapot nem mással, mint 2021 és az utóbbi évek egyik legjobb FPS-ével, a Deathlooppal nyitja. Már ez az egy játék is messze jobb, mint a PS Plus három decemberi ajándéka együttvéve, de az Arkane remeke mellett még 7 másik remek alkotást is kínálnak, melyeket a Prime Gamingen lehet előbb kódra, majd a feltüntetett platformokon=boltokban játékra váltani:

  • december 7-től tehát a Deathloopra tarthatunk igényt (Epic Games Store)
  • december 14-től három játék: a Akka Arrh, az Aground és a SeaOrama: World of Shipping üti a markunk,
  • december 21-től a Kombinera című rendkívül intelligens puzzle-platformert kapjuk
  • december 28-tól pedig a A Tiny Sticker Tale és az Asteroids: Recharged játékokra ugorhatunk rá.

Mindezért pedig tényleg nem kell 899 forintnál többet fizetnünk. Trükk pedig sehol sincs: elég, ha befizetünk az Amazon Prime Videóra, majd ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval pedig beléphetünk a Prime Gamingen, ahol azonnal ki fogja szúrni a szemünket az összes kiváltható ajándék. És ha már itt tartunk; mint mondottam a Prime Gaming nem csak teljes játékokat, hanem mindenféle játékbeli cuccot is a lábaink elé szór, melyek között az in-game content menüpontba lépve lehet turizni.

Egyébként senkit ne tévesszen meg a heti ütem, a játékokat valójában egész hónapban igényelni lehet – még visszamenőlegesen is, szóval még véletlenül sem marad le senki a Deathloopról, ha esetleg december 25-én sikerül csak elolvasni ezt a cikket. Lejárati dátum viszont van: a hónap vége – pro tipp: ha csak egy játékra tartasz igényt és nem volt még Prime-előfizud, akkor érdemes élni az egyhetes próbaidővel, hiszen aközben is berámolhatjuk az ajándékokat, és amiket nem az Amazon saját felületén, hanem mondjuk az Epicen vagy a Steamen kell aktiválni, azok a lemondás után is megmaradnak.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ennek az embernek „köszönhetjük” a világ legszarabb játékadaptációit

×