Kevés magyar tudja, de a Prime Video 899 forintos havidíjáért cserébe nem csak filmeket és sorozatokat nézhet, hanem király játékokat is igényelhet ingyen.

2023.10.27.  – Az Amazon Prime Gaming nem aprózza el az ajándékait, amelyekkel a – Magyarországon – mocskosul olcsó szolgáltatásának előfizetőit lepi meg hónapról hónapra, hétről hétre. Nálunk ugyanis valamiért összevonták a Prime Videót és a Prime Gaminget, ami azt jelenti, hogy mindösszesen 899 forintért tarthatunk igényt olyan király játékokra, amikért másutt több ezer forintot akasztanának le az emberről.

Nincs itt semmiféle trükk vagy átverés: csak elő kell fizetni a Prime Videóra, ami mint mondottam, összesen csak 900 forintosba kóstál, majd a Prime Gaming felületén bejelentkezni ugyanazzal a profillal/jelszóval. Ezután pedig egyesével el is kezdhetjük berámolni a szimpatikus címeket és mindenféle más játékokban beváltható extrákat, és meg is volnánk. Bár valóban gyanúsan olcsó a szolgáltatás, az Amazon mégsem szúrja ki a szemünket holmi förtelmes tákolmányokkal: múlt hónapban például – sok másik játék kíséretében – 2022 egyik izgalmas címét, a Ghostwire: Tokyót adták ajándékul, amit az Epic Games Store felületén berámolva örökre meg is tarthatunk.

A minőségi ajándékozás pedig októberről novemberre vándorolva is ki fog tartani.

Az Amazon Prime Gaming az egyre hidegebbé váló hónapban 9 remek játékkal melengeti a játékosok szívét, köztük is egy korszakos mesterművel, az egyik legjobbnak tartott Star Wars-játékkal, a Knights of the Old Republic-kal. De nem csak emiatt, hanem a Rage 2-ért és érdemes lesz befizetni azt a 899 forint aprót, aminek nem az alap, sokkal inkább az alaposan kibővített Deluxe kiadását kínálják. Az őrült poszt-apokaliptikus lövölde a megjelenésekor kissé lesajnáló kritikákat kapott, pedig egy kifejezetten szórakoztató cucc, amit ennyiért vétek volna kihagyni!

Ahogyan viszont az elmúlt hónapokban már megszokhattuk, az Amazon már nem egybe csomagolva adja a játékokat, hanem az Epic ösvényére taposva hetente lep meg bennünket az ajándékaival:

  • november 2-án a Rage 2: Deluxe Edition (Epic Games Store)
  • november 9-én a Centipede: Recharged (Epic Games Store)
  • november 10-én az Evan’s Remains (Amazon Games App)
  • november 16-án a Behind the Frame: The Finest Scenery (Amazon Games App), és a Star Wars: Knights of the Old Republic (Amazon Games App)
  • november 22-én a The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos (Amazon Games App)
  • november 23-án a Black Widow: Recharged (Epic Games Store)
  • november 30-án pedig az Orten Was the Case (Amazon Games App), és a Caverns of Mars: Recharged (Epic Games Store)

játékokat lehet majd ingyenesen, pontosabban 899 forintos Prime Gaming előfizetés ellenében magunkévá tenni. Ennyi áldozatot pedig abszolút megérnek, pláne, hogy ezeken felül is van mire lecsapni: több tucat játékbeli extra cucc várja, hogy beváltsuk őket olyan címekben, mint a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, a League of Legends, az F1 23, a Destiny 2, World of Warcraft, Pokémon GO, Diablo IV, Fallout 76, Overwatch 2, EA Sports FC 24, és még nagyon-nagyon sok minden más, amiket itt tudsz csekkolni.

Mindeközben azért erről se maradj le:

25 szuperszórakoztató játékkal játszhatsz teljesen ingyen, egyetlen peták elköltése nélkül

×