Októberben egy meglehetősen friss, és egészen remek misztikus akciójáték lehet a miénk mindösszesen 899 forintért cserébe. Thx Amazon Prime Gaming.

2023.09.29. – Manapság nem sok mindent kapni 900 forintért. Talán kijön belőle két féllityós kóla, egy fél kiló kenyér + néhány vizes zsemle, néhány deka parizer, de talán még egy 100%-os gyümölcslére is futja belőle. Mármint ezt ne így egybe rakjuk a kosárba – meg ennél azért jóval egészségesebb életformát javaslok, hisz ez a borítás simán megvan 3-4 ezer forint is, de ha külön-külön fizetnénk értük a kasszánál, akkor jó eséllyel egy ezres alatt megússzuk.

Szomorú, de eljutottunk oda, amikor egy rapid közértes kör után már egyik játékszolgáltatás sem tűnik olyan kimondottan drágának. Pláne nem az Amazon Prime Gaming, amiről valamiért csak kevesen tudják, hogy mi, magyarok a Prime Video-előfizetéssel együtt vehetjük igénybe havi 899 forintért.

Ezért a potom, semmire sem elég forintmennyiségért cserébe pedig roskadáig pakolhatjuk a virtuális kosarunkat mindenféle ajándék játékkal, na meg Isten tudja mennyi játékbeli extrával. Utóbbit a multiplayer címekben válthatjuk be (pl. League of Legends, Apex Legends, Call of Duty + Warzone, Valorant, World of Warcraft, Naraka, World of Tanks, de nem sorolom tovább), míg az ingyen játékokat általában a GoG-on, az Epicen, a Steamen, vagy az Amazon saját platformján lehet berámolni.

Októberben pedig nagyon is megéri majd befizetni azt a 899 forintot (vagy újként aktiválni a 7 napos ingyen próbaidőszakot) a Prime Gamingért, mert egy egészen friss, és kifejezetten remek játékra tarthatunk igényt.

A hónap ötödik napjától kezdődően két játék letöltőkódját igényelhetjük egy aktív Prime-tagsággal, de a legtöbbeket valószínűleg csak a 2022-ben (majd 2023-ban Xboxon újra) megjelent Ghostwire: Tokyo fog érdekelni – ami az Epic Games Store-os játéktárunkat gazdagíthatja.

A The Evil Within-sorozat és a meglepően remekül sikerült Hi-Fi Rush fejlesztőinek játéka a mai Tokió különös módon hirtelen kihalt utcáira invitál, amit mindenféle nem e világi lények leptek el. A főhősünk, Akito szerencsétlen szerencséjére éppen akkor halt meg, amikor ez a misztikus esemény kezdetét vette, így a helyzetet kihasználva testébe költözhetett egy halott nyomozó, KK szelleme, akinek hála mindenféle szuperképességre is szert tett. Ketten együtt kerekednek fel, hogy kiderítsék mi, pontosabban ki állhat a furcsa eltűnések és lények megjelenése mögött.

De emellett is bőséggel lesz mire lecsapni:

  • Október 5-én (a Ghostwire mellett) jön a Grunnd (Amazon Games)
  • Október 12-én a The Coma 2: Vicious Sisters – Deluxe Edition (GOG), és a Monster Prom 2: Monster Camp (GOG) játékokat válthatjuk be,
  • Október 19-én a The Textorcist (GOG), illetve a Golden Light (Epic Games Store) ütheti a markunk,
  • Október 26-án pedig a Super Adventure Hand (Amazon Games) lehet a miénk a Prime Gaminggel.

De mondtam már, hogy mindenféle játékbeli cuccot is kapunk a 900 forintunkért, a fent említett címeken túl például

  • a Heartstone-ban,
  • az Overwatch 2-ben,
  • a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty-ben,
  • a Destiny 2-ben
  • a Fall Guys-ban,
  • a Diablo IV-ben
  • a PUBG-ben
  • a MADDEN NFL 24-ben

és még sok minden másban lehetünk gazdagabbak kozmetikumokkal, fegyverekkel, valutával, és egyéb csomagokkal – ezeket a Prime Gaming oldalán végig tudod nyálazni magadnak. De egy szó mint száz, a Prime Gaming abszolút egy megérős üzlet, legalábbis nekünk, magyaroknak mindenképp, szóval addig érdemes kihasználni a Prime Videós összekötést, míg lehet. JA: és azt mondtam már, hogy az ajándék játékokat egy bizonyos ideig visszamenőlegesen is tudod igényelni?

Mindeközben ezekről sem érdemes lemaradni:

SIESS! 22.000 forint helyett INGYEN berámolhatsz két fantasztikus játékot

×