A The Sims 4 játékosok teljesen ingyen szerezhetnek be egy pazar csomagot, a Electronic Arts Holiday Sale részeként. Mondjuk nem árt sietni!

2023.12.21. – Bár igazából már 9 éve annak, hogy a Sims 4 alapjátéka megjelent, csak 2022-ben lett ingyenes. Miközben nagyon sokan várják már a játéksorozat következő részét, az 5 még várat magára. Az alapjáték ingyenessége miatt azban egyre többen szállnak be (ismét), hogy életet adjanak a simeknek. Természetesen az élmény akkor a legjobb, ha beszerezzük a számtalan kiegészítő csomagot, amivel még izgalmasabban lehet alkotni. Most ezek közül az egyik teljesen ingyen letölthető.

Electronic Arts Holiday Sale

Igen, ahogy szinte minden kiadó, az Electronic Arts is karácsonyi vásárt tart, aminek keretében most úgy döntöttek, hogy egy igen romantikus csomagot adnak teljesen ingyenes a Sims 4 játékosoknak. A nagylelkűség talán pont azért esedékes, mert az EA keményen dolgozik a Sims 5 fejlesztésén, ami a hírek szerint már a megjelenéskor ingyenes lesz.

A The Sims Team úgy döntött, hogy a Romantic Garden Stuff Packet teljesen ingyen adja.

 

A játékosok tehát korlátozott ideig minden platformon ingyenesen igényelhetik a Romantic Garden Stuff Packot. Nincs azonban olyan sok ide erre, mindenkinek január 9-ig van ideje ingyen behúzni a csomagot, aztán a DLC ára visszaáll.

A csomag innen tölthető le ingyen!

Azok, akik szeretik az ilyen kiegészítőket, érdemes lehet egy pillantást vetniük az ünnepi kiárusítás többi részére is, mivel akár 60 százalékos kedvezménnyel is behúzhatunk csomagokat. Lehetséges amúgy, hogy a Sims 5 megjelenése nincs is olyan messze, szóval ez a kis karácsonyi ajánlat a legjobb alkalom arra, hogy megépítsük a romantikus kertet.

Ezt láttad már?

Ennél a 15 zseniális játéknál nem volt jobb egyjátékos élmény 2023-ban

×