Egészen váratlant húzott az EA: hamarosan teljesen ingyenesen lesz játszható a legutóbbi The Sims.

A mai napon egészen hatalmas hírt szállított az EA, ami bejelentette, hogy teljesen ingyenessé válik, azaz free-to-play modellre vált a The Sims 4. Ebben pedig nincsen semmiféle trükk, vagy csel, a játékot október 18-tól kezdődően minden egyes platformon ingyenesen lehet majd játszani.

DE!

Az alkotók célja elméletileg az, hogy minél többekhez el tudják juttatni a Sims-élményt, efelől pedig abszolút semmi kétségem. Ugyanakkor hatalmas pénzeket is szakíthatnak vele, ugyanis hiába, hogy a The Sims 4-nek nincsen hangzatos és modern Battle Pass vagy Season-rendszere, annyi kiegészítővel bír, hogy szó szerint egy kisebb vagyont kellene kicsengetnie annak, aki teljes pompájában szeretné élvezni az életszimulátor adta lehetőségeket.

Merthogy az ingyenességgel kizárólag az alapjáték lesz elérhető, minden másért természetesen fizetni kell. Ez persze ne ijesszen meg senkit, hiszen a negyedik Sims DLC-k nélkül is élvezhető móka. Persze kiegészítőkkel sokkal, de sokkal jobb és tartalmasabb is, de a lecsupaszított vázzal is bőven el lehet lenni.

Az EA azért biztos, ami tuti alapon hozzátette, hogy a jövőben még több extra tartalommal kívánják a jelenleginél is nagyobbra duzzasztani a The Sims 4-et, vagyis bőven lesz alkalom szórni bele a pénzt. A DLC-ket egyébként, ha valamelyik megtetszik, vagy érdekesnek tűnik, akkor simán megvehetjük olyan sorrendben, ahogyan akarjuk, nincsenek kronologikus sorrendbe rendezve, illetve nem szükséges egyik, a másikhoz.

A gond csak az, hogy ha az összes megtetszik, akkor összesen körülbelül 365.000 forintot kellene kiperkálnunk érte.

De még egyszer: ez egyáltalán nem kötelező, ezek nélkül is jól játszható. Emellett a régi, fizető játékosokról sem feledkeznek meg, ők mától kezdődően az ingyenessé válásig (szeptember 14-től október 17-ig) ajándékba kapják a Desert Luxe Kitet. Ehhez csak be kell jelentkezni a játékba, és a főmenüből lehet igényelni.

Az idén 8. éves The Sims 4 ingyenessé válása viszont két dolgot vetít előre: hogy az ötös számozású etap még nagyon sokára fog csak megjelenni, vagy pont azért lesz F2P, mert hamarosan teljes áron érkezik a folytatás. Nos, reméljük ez is kiderül hamarosan.

Na és ezt olvastad már?

8 kult-klasszikus videojáték, amit csak TORRENTRŐL tudsz beszerezni

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×