Ha lehet hinni az egyik legnagyobb filmes szivárogtatónak, akkor egy újabb ikonikus Nintendo karaktert láthatunk majd élőszereplős formában a vásznon.

2023.09.12. – Az utóbbi időben záporoznak a videojáték-adaptációk, és lassan azon sem lepődik meg senki, hogy az élőszereplős változatok egyre jobbak. A Pikachu, a detektív, a Sonic, sőt a Super Mario Bros. is sikeresnek mondható. Szóval a videojáték-adaptációk ezen felbuzdulva sorra készülnek, nem is lepődünk meg a bejelentéseken. Most a Nintendo jön.

Nem sokkal azután, hogy kis hírt kapunk a Jak and Daxter moziról is, ugyanaz a szivárogtató egy új élőszereplős filmről beszél. A Nintendo rajongók örülhetnek.

Elvileg az Universal Studios egy új live-action Nintendo filmen dolgozik, a főszerepben Linkkel.

 

MyTimeToShienHello, a jól ismert filmes bennfentes nemrég az X-en azt állította, hogy a Universal Studios a The Legend of Zelda élőszereplős változatán dolgozik. Ez kétségtelenül lázba hozta a Nintendo rajongókat, akik nem tudják, hogy izgatottak legyenek vagy rettegjenek. Az élőszereplős The Legend of Zelda film híre egyébként nem túl meglepő, figyelembe véve a The Super Mario Bros. hatalmas sikerét.

Zelda mozi

A Super Mario mozi, bár nem live-action volt, gyorsan minden idők egyik legjobbra értékelt animációs filmjévé vált. Ráadásul Jeff Sneider hollywoodi bennfentes korábban azt állította, hogy a Nintendo már júniusban elkezdett együtt dolgozni a Universallal a filmen. A bennfentes egy podcastban azt mondta: „úgy tudom, hogy a Universal üzletet köt a Nintendóval a The Legend of Zelda kapcsán”.

Bár korábban úgy tudtuk, hogy a Legend of Zelda adaptáció a Marióhoz hasonlóan szintén animációs lesz, most inkább úgy tűnik, hogy élőszereplősben gondolkoznak. Annak is van értelme, hogy a Nintendo saját filmet adjon ki Linkkel, miután az új Zelda játékok olyan sikeresnek bizonyultak. Ezek a Breath of the Wild és a Tears of the Kingdom. A két játék hatalmas sikert aratott a Switch konzolon, mindkettő elérte a 20 milliós eladást.

Még az is lehet, hogy a Nintendo egy kicsit komolyabb filmadaptációt szeretne készíteni, amit nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is szánnak. Ez élőszereplős formában talán megvalósíthatóbb. Meglátjuk.

Ezt láttad már?

7 dolog, ami másként történt az élőszereplős One Piece-ben, mint az animében

×