Lehetséges, hogy készül az élőszereplős Jak and Daxter film, amiről azt pletykálják, hogy a képen látható két úriember lesz a két főszereplő.

2023.08.18. – Volt már Sonic, volt már Mario, volt már Joel, volt már Nathan – és most talán megkapjuk a Jak and Daxtert is. Az elmúlt években elég durván elszaporodtak a videojáték-adaptációk, ami jól mutatja, hogy milyen remek történeteket fedezhetünk fel a játékokban. Miközben a legtöbb élőszereplős film nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nem egy adaptáció óriási sikert ért el. Legyen szó a Sonicról, a Super Mario Bros.-ról vagy a The Last of Us sorozatról, mostanában egész jó adaptációkat kapunk.

Különös helyzetben van a filmek szempontjából Naughty Dog, aminek játékaiból több esetben is megjelent már adaptáció. Az Uncharted film és a The Last of Us sorozat után úgy tűnik, megérett az idő egy újabb ikonikus filmre.

Készülhet a Jak and Daxter élőszereplős film.

A legfőbb kérdés persze ilyenkor a filmekkel kapcsolatban az, hogy vajon melyik ismert színész alakítja majd a játékban megismert karaktereket. Úgy tűnik, hogy a készítők már meg is találták a megfelelő párost. Ha lehet hinni a legfrissebb szivárgásnak, akkor Tom Holland és Chris Pratt lesz a két főszereplő.

Igen, Tom Holland lenne tehát Jak, Chris Pratt pedig a hangját adná a valószínűleg CGI-technológiával megjelenített Daxternek. Legalábbis ez derül ki a MyTimeToShineHello Twitter oldal bejegyzéséből. Ezt persze nem árt fenntartásokkal kezelni.

Jak and Daxter film?

Eszerint tehát a film olyan szereplőket vonultatna fel, akik már részt vettek sikeres játékadaptációkban. Chris Pratt volt Mario hangja a Super Mario Bros. filmben, Tom Holland pedig maga Nathan Drake az Uncharted filmben. Na meg Pókember a Marvel filmes univerzumban.

A hollywoodi gépezet tehát hajlamos arra, hogy sokszor alkalmazza ugyanazokat a színészeket, egészen addig a pontig, hogy elegünk lesz belőle. A Twitter bejegyzése alatt most számtalan olyan komment jelent meg, ami arra utal, hogy sokan már unják ezeket a színészeket, különösen a képregényes és játékadaptációkban.

A pletykamalom persze most komolyan beindult, sokan nem így képzelik el az élőszereplős filmet. Bár bölcs dolog minden ilyen pletykát fenntartásokkal kezelni, ez a bizonyos szivárogtató már korábban is megbízható forrása volt a filmes információknak. Van tehát súlya a szavainak. Nem mellesleg Tom Holland korábban egy GameSpotnak adott interjúban azt mondta, hogy benne lenne egy Jak and Daxter filmben.

Vajon tényleg készül a Jak és Daxter film? Talán igen, talán nem. A legjobb, ha megvárjuk a hivatalos bejelentéseket, nem igaz?

Ezt láttad már?

Kiszivárgott a PlayStation 5 Pro specifikációja, elég erős lehet a gép

×