Modern Warfare 2 és Warzone 2 adatbányászok olyan fájlokat találtak, ami talán egy Diablo IV crossover érkezésére utal. Megindultak a pletykák.

2023.09.05. – Nem tudom mi történik, de mostanában minden napra jut egy olyan hír, pletyka, szivárgás, ami egy új crossover lehetőségét veti fel. Kétségtelen, hogy a Modern Warfare 2 és a Warzone 2 terepén most hemzsegnek a furcsa kollaborációk és operátor-csomagok. Pont tegnap számoltunk be a lehetséges TikTok NPC csomagról, de kitértünk az össze érkező furcsa skincsomagra is.

Néhány nappal ezelőtt, augusztus 30-én szivárgott ki, hogy érkezhet a játékban Skeletor, Spawn, Ash Williams és Alucard operátor-csomag is. Persze a közösség egy része nem igazán örül ennek, hiszen a színes skinek kissé átalakítják a játék hangulatát.

Ha minden igaz, a Warzone Season 6 során még több kollaboráció érkezik.

Ezek közül az egyik az Activision-Blizzard másik sikeres videojáték-sorozatához, a Diablo IV-hez kapcsolódik. Egy adatbányász ugyanis olyan fájlokat talált a Warzone 2-ben, melyek Diablo karakterekre utalnak.

„Az adatbányászok a legutóbbi játékfrissítés után Lilith és Butcher ikonokra utaló fájlokat találtak a Warzone 2-ben” – írta a CharlieIntel.

Diablo IV a Warzone-ban?

A pletykák szerint a kollaboráció a Season 6 és a halloweeni event során valósulhat meg. A Battle Pass alapján pedig a Modern Warfare 2 és Warzone 2 Season 6 várhatóan szeptember végén indul.

Hogy kicsit a nevekre is kitérjünk. Lilith a Diablo IV főgonosza, aki szinte azonnal a rajongók kedvenc gonosztevőjévé vált. Butcher pedig egy erős ellenség, aki véletlenszerűen jelenik meg a játék dungeon-jeiben. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a két karakter milyen formában kerül be a Call of Duty világába. Lehet, hogy operátor skinek lesznek, lehet hogy fegyverskinek, ki tudja. Még az is elképzelhető, hogy az egész csupán egy érdekes adalék lesz a halloweeni eventhez és borzongáshoz. Korábban azt is pletykálták, hogy az Apáca filmekből ismert főgonosz is megjelenik majd.

Borítókép: CharlieIntel

Ezt láttad már?

Egy hajszálon múlott! – Ennyire még nem szorongatták meg a TheVR-t

×