A Modern Warfare 2 és a Warzone 2 már így is tele van különleges és sokszor fura kiegészítő csomagokkal. Kell ide még a TikTok NPC Bundle?

2023.09.04. – Kollabok. Kollabok mindenhol. Úgy tűnik, hogy az utóbbi időben a Warzone 2 és a Modern Warfare 2 játékosai egyre többször vannak kitéve a különös kozmetikai elemeknek, operátor skineknek és csomagoknak. Az Activision úgy tűnik, nagyon hisz a kollaborációk erejében, és sorra jönnek a hírek a legelvetemültebb kinézetekről. Oké, oké, a Warzone játékosok nem szenvednek hiányt tartalomban, azonban látjuk, hogy a CoD közösség egy része nem akar Fortnite-ot a játékból.

Mostanában viszont a Warzone 2 terepén szaladgálhatunk már Nicki Minaj vagy éppen Lara Croft képében, de állítólag már készül a 21 Savage, egy nyuszis és egy orángután operátor külső is. Na, ha ez nem lenne elég (mert miért lenne), akkor most figyelj!

Szivárgások szerint az Activision TikTok NPC csomagot tervez a Warzone 2-be.

Nem meglepő, hogy ez a hír egy kissé elbizonytalanította a Warzone közösséget. Amikor a következő szivárgást megláttuk, mi is csak pislogtunk. Ha minden igaz, akkor az egyre népszerűbb TikTok NPC trend alapján kapunk egy csomagot a játékba, ami fegyverhangokat tartogat.

Ha esetleg nem tudod, mi az a TikTok NPC trend, akkor jól jártál. A lényege, hogy a TikTokon vannak olyan tartalomgyártók, akik nagyjából NPC-nek (nem játékos karakternek) adják ki magukat a nézők előtt. Vagyis úgy viselkednek, mint akik csak néhány előre megírt reakcióra, mozdulatra, mondatra képesek, és azokat ismételgetik. Tudod, mint mikor egy játékban beszélsz egy NPC-vel és nagyjából ugyanazt hajtogatja. A TikTokon egyesek ugyanezt csinálják, csak élőben, ismételt módon reagálva a nézők által küldött matricákra.

Íme néhány példa:

 

Ez jöhet a Warzone 2-be?

Hát, ha lehet hinni a szivárgásnak, akkor a Call of Duty, azon belül a Warzone 2 és a Modern Warfare 2 is ráugorhat erre az őrületre. Érkezik ugyanis az új „Battle Buddy: NPC Pack” bundle, ami tipikus idézeteket tartalmaz népszerű TikTok NPC-ktől. Ilyen a

  • Yeah! Nom! Nom! Nom! Nom! Nom! Nom! Nom!”
  • “You got shot! Ouchie! Ouchie!”
  • “Mmm. Ammo. Thank you!”

Ez azt jelenti, hogy a csomag megvásárlásával ezeket a hangokat hallhatod majd a Warzone csaták közben:

Őszintén, nem tudom, mit gondoljak, és úgy tűnik, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Sokak szerint egy ilyen Warzone csomag már eléggé cringe. Mások pedig nagyon örülnek ki, gondolom azért, mert alapból szeretik a TikTok NPC trendet. Hogy mennyire lesz népszerű, azt úgyis az idő dönti el.

Érdemes megjegyezni, hogy ezek még csak szivárgások, tehát még nem erősítették meg, hogy a bundle bekerül a játékba. Ettől persze véleményünk még lehet.

Ezt láttad?

7 egészen szórakoztató új játékkal játszhatsz teljesen INGYEN a Steamen

×