Ezúttal is egészen remek és szórakoztató ingyenes játékokkal múlathatjuk az időnket a Steamen.

2023.08.20. – Bár a legtöbben az Epic Games Store-ral szokták összekötni az ingyen játékok fogalmát, de aki ímmel-ámmal szokta követni a Leet.hu-t, az már jól tudja, hogy bizony az összes létező PC-s boltban dögivel találunk olyan címeket, melyeket egyetlen forint elköltése nélkül rámolhatunk be, vagy eleve free-to-play modellben jelentek meg.

Ezeket az ingyenes alkotásokat  egy csokorba szoktuk szedni olyan plaftormokról, mint például az itch.io, az IndieGala, az Epic Games Store, a GoG, a Fanatical, az Opera GX, a Robot Cache – legutóbb például 22 remek ingyen játékot gyűjtöttünk ki. Na meg persze ott van a Steam is, ahová a kisebb-nagyobb fejlesztők szüntelen töltögetik fel a játékaikat, melyeket alkalomszerűen, vagy épp örökre, de teljesen ingyen és bérmentve tolnak az orrunk alá.

Ezúttal 7 igen szórakoztató, de teljesen ingyenesen elérhető játékot gereblyézhetünk össze a Steamen:

  • Wolvesville – egy egyszerű, de nagyszerű online társas összesen 16 emberre szabva, amiben a falusiaknak kell megküzdeniük a vérfarkasokkal. Minden játékosnak saját szerepe van a meccsekben, a cél pedig az ellenséges csapat megsemmisítése.
  • The Rifleman – egy low poly második világháborús multiplayer FPS. A fejlövések azonnal nullázzák a HP-t!
  • Sim Companies – ebben az üzleti-gazdasági szimulátorban a játékosok összemérhetik a stratégiai gondolkozásukat másokkal, hogy a végén kiderüljön, ki a legjobb cégvezető.
  • The Lancaster Leak: Crisis at call center – egy found footage nyomozós horrorjáték, amiben mindenféle felvételt átbogarászva kell felgöngyölítenünk egy bűnügyet. Elég rövid, de cserébe akadnak benne ijesztő jump scare-ek.
  • STG Football – az NFLPA hivatalosan licencelt amerikai focijátéka, ami árkádos játékmenettel kifejezetten azoknak készült, akik imádnak mások ellen játszani. A legérdekesebb módja talán a 4v4, amiben a játékosoknak szorosan és ügyesen kell együttműködni, ha nyerni akarnak.
  • White Middle Class Guy Simulator – bár nagyon rövid paródiajáték, de az alkotója így is a világ legunalmasabb címeként hivatkozik rá.
  • Battlepopes – egy teljesen elborult 2D-s moba, arénaharcos cucc, amiben neves pápákkal kell bucira vernünk egymást. Amilyen abszurdnak is hangzik, annyira jól működik: stílusos pixelgrafika, remek humor, na meg piszok szórakoztató játékmenet.

Mindemellett ezekről sem érdemes lemaradnod:

INGYEN rárabolhatsz 7 irtó félelmetes horrorjátékra, csak bírd idegekkel

 

×