Egy héten keresztül két, összesen 12.000 forint értékű egészen remek és szórakoztató játékot zsákolhatunk be teljesen ingyen és bérmentve.

2023.08.17. – Az Epic Gamesnél még közel sem kezdődött el a nyári vakáció, csak úgy öntik a nyakunkba a jobbnál jobb ingyen játékokat. A múlt héten például egy igen értékes, több száz órás történelmi stratégiára tarthattunk igényt csupán a két szép szemünkért, amelyben még a magyar történelmet is megváltoztathatjuk. Na meg ott volt az orwelli megfigyelőjáték, ami sohasem tapasztalt módon mutatja be a közösségi média és a kormányzat által kiépített kamerarendszerek egészen ijesztő valóságát.

A fenti két remek címet egészen augusztus 17-ig volt lehetőség berámolni, melyeket most két újabb fantasztikus alkotás váltja, melyeket úfent egy teljes hétig lehet a játéktárakhoz adogatni ingyen.

Az egyik ajándék a nem is olyan régen, 2021 közepén megjelent szláv folklórból táplálkozó sötét tónusú szerepjáték, a Black Book, amiben egy fiatal boszorkányt irányítva kell felvennünk a harcot a gonosz erőkkel. A kaland során mindenféle rémséggel össze kell majd balhéznunk, akiket egy forduló-alapú kártyás harcokkal fogunk jobb belátásra téríteni. A játék meglehetősen remek kritikákat kapott: jellemzően 8-9 pontos / 80-90 százalékos értékelésekkel büszkélkedhet, amiért alapesetben 9000-10.000 forintot szoktak elkérni.

A második ingyen játék a meglepően szórakoztató, eredetileg még Nintendo Switchre 2020-ban megjelent Dodo Peak, amiben egy dodó maradat irányítva kell összegyűjtenünk az elveszített csemetéket. A játékmenet a klasszikus ügyességi platformereket idézi, vagyis mindenféle akadályt, csapdát és ellenfelet kerülgetve kell teljesítenünk a szinteket, és bár nem sikerült maradéktalanul hibátlanra, néhány órára egészen kikapcsoló élmény ide-oda Q*bertként ugrálgatni.

Az ingyen játékokat tehát a mai naptól, azaz augusztus 17-től kezdődően egészen augusztus 24-ig bezárólag lehet az Epic Games Store-os könyvtárakhoz adogatni. Ha pedig ezzel megvagyunk, akkor örökre ott is maradnak, akkor játszunk velük, amikor csak akarunk, vagy amikor időnk úgy engedi.

De mindeközben egy csomó másik izgalmas ingyen játékra is igényt tarthatsz, ha sietsz:

Akciófigyelő | 39 remek játék lehet INGYEN a tiéd, de nem árt sietni

×