A fejlesztők ismét betáraztak a Call of Duty csomagokból. Aggodalomra semmi ok, a Warzone mellett majd Modern Warfare III-ban is használhatjuk a skineket.

2023.09.03. – Jól tudjuk, hogy a Call of Duty fejlesztői erősen ráfeküdtek a kollaborációkra is. A tavaly kiszivárgott dokumentumoknak köszönhetően világossá vált, hogy szezononként legalább 2-3 ilyen csomaggal kalkulálnak. Az előző szezon végén igazán nagyot szólt a The Boys együttműködés, míg a Season 5 első fele a Hip Hop zenészeket ünnepli. Snoop Dogg a korábbi címekben is feltűnt, így nem okozhatott túl nagy meglepetést, hogy ezúttal is megvásárolhatjuk a játék in-game shopjában.

21 Savage - Warzone

21 Savage – Warzone

A fejlesztők azonban már a Season 5 startjakor elárulták, hogy a Warzone / Modern Warfare II hatodik szezonjának érkezéséig még legalább három-négy skin debütál majd. Ebből az első meg is érkezett még a Reloaded előtt, ez pedig nem volt más, mint a Nicki Minaj Operator Bundle. A hármasból így már csak 21 Savage hiányzott, ám azt is tudhattuk, hogy valamikor kapunk egy Lara Croft csomagot is. Szerencsére ezekkel sincs vége még a listának, hiszen a Call of Duty világához közelebb álló, ám néhány esetben kifejezetten érdekes skinek is az elkövetkezendő pár napban repülnek be a játék Store-jába.

Ezekre a Warzone és MW II csomagokra érdemes várnunk

listát a tavasszal törölt codsploitz Twitter fiók Telegram csatornájának köszönhetjük, melyet nem is olyan rég, a hétvége folyamán frissített. Az első jelölt csomagok már meg is érkeztek, így nagy eséllyel ezúttal is teljesen valós dátumokkal szolgált az adatbányász. Az alábbi csomagokra várhatunk még:

  • Szeptember 3.- Hip Hop Hutch
  • Szeptember 5. – TRACER PACK: Hippin’ and Hoppin’
  • Szeptember 7. – MWII Pro Pack 8: Cosmic Traveler
  • Szeptember 9. – TRACER PACK: Tomb Raider Operator Bundle
  • Szeptember 12. – Battle Buddy: NPC Pack

Mostanában a Call of Duty fejlesztői jobban odafigyelnek arra, hogy csak maximum másfél hét felhozatalát lehessen előre tudni. Az adatbányászok a nyáron szinte egy teljes hónapnyi megjelenést lelepleztek, mely nem biztos, hogy túl jót tett az impulzus CP vásárlásoknak, hiszen a játékosok fel tudtak készülni a pontos érkezésére. Ennek ellenére szeptember 12-éig ismertek a mostani megjelenések is, a következő, hónap közepén érkező frissítés után pedig egészen Season 6-ig kalkulálhatunk majd. A frissen kiadott skineket is használhatjuk majd Modern Warfare III-ban, a fejlesztők ezt ismételten megerősítették pár napja.

Hamarosan érkezik a Mobile is:

A többi játékban is kapsz valamit, ha előregisztrálsz a Warzone Mobile-ra

×