Úgy tűnik, hogy félelmetes karakter érkezhet a Warzone 2-be és a Modern Warfare 2-be idén Halloweenkor. Legalábbis egy friss pletyka szerint.

2028.08.29. – Mostanában annyi crossover érkezik a Modern Warfare 2 és Warzone 2 terepére, hogy lassan el sem tudjuk dönteni, milyen külsővel induljunk harcba. Éppen most lett hivatalos, hogy érkezik a Tomb  Raiderből Lara Croft a játékba. Úgy tűnik, hogy a kollaborációk hada nem ér véget addig, míg Fortnite szintre nem emelkedik. Így egy friss pletyka szerint egy népszerű és iszonyatosan félelmetes horrorkarakter is érkezhet.

Idén Halloweenkor tényleg Démonok között lehet a Warzone event tematikája?

Bármennyire is furcsa, mert még odakint nagyon meleg van, néhány nap múlva szeptember lesz. Két hónap múlva pedig november. Ez pedig azt jelenti, hogy ahogy mindig, jön majd a Halloweenhez köthető, horrorelemeket tartogató Warzone event is. Ha pedig lehet hinni a legfrissebb pletykáknak, olyan karaktert kapunk a játékban, amitől magunk alá piszkítunk majd.

A Démok között Apácája, Valak érkezhet a Warzone 2-be

Nemrég az X-en a MWIIIIntel oldal tett közzé egy szivárgást, ami szerint az idei halloweeni event során egy elég para crossover jön a Warzone 2-be. Ha minden igaz, ez egy skin lesz, amivel mi magunk lehetünk a Démonok között filmsorozatból ismerős Valak, avagy Az apáca. A karakter annyira népszerű lett, hogy a Démonok között mellett 2 spin-off filmet is kapott. A második rész éppen most, szeptember 7-én jelenik meg.

A szivárgás szerint ezt az állítást alátámasztja, hogy a The Nun 2 zeneszerzője a Modern Warfare II zeneszerzőjeként van feltüntetve, aki „az event zenéjét” írta.

Valóban nem lenne meglepő ennek fényében a crossover, főleg hogy a film is hamarosan megjelenik. De mire számíthatunk a következő Warzone Halloween eseményen?

A szivárogtató szerint nem csak egy para skincsomag érkezik, de maga az event is hatalmas és hátborzongató lesz. Ha igaz, akkor az event alcíme The Haunting of Al Mazrah lesz, ami a 2020-as Haunting of Verdansk esemény nevére hajaz. Az event során valószínűleg mindenki nagyon félelmetes skinben fog szaladgálni, sőt gyanús, hogy éjszakai Warzone pályát kapunk. Ami engem illet, én adom ezt a crossovert.

Ezt láttad?

Szex és börtön – Íme az összes film és sorozat, ami a Netflixre jön szeptemberben

×