Előzetes információink már lehettek az újdonságokról, ám a Warzone fejlesztői hétfő délután végre lerántották a leplet a hivatalos változásokról.

2023.08.28. – A Warzone elemzők szerdai Reloaded érkezést vártak előzetes információk nélkül is. Korábban akár egy héttel előbb is leleplezte az Activision ezeket, ám manapság ez az időtartam 2-3 napra csökkent. Szerencsére hétfőn délután, egészen pontosan 19:00 órakor élesedett egy fejlesztői blogbejegyzés a frissítés várható újdonságairól. Ezek egy részét ilyen-olyan módon már ismerhettük, ám végre hivatalos helyről is érkeztek megerősítések. A nerfeket, buffokat csak szerda délután tudhatjuk meg, azokat mindig csak a frissítés előtt néhány órával leplezik le a fejlesztők.  Várhatóan a hatodik szezon lesz az utolsó a Modern Warfare III integráció előtt, ám a hivatalos megerősítésre még azért várnunk kell. No, de nézzük is, hogy mi várhat ránk a Season 5 Reloadedben.

Ezt hozza el a Warzone Season 5 Reloaded!

Új Resurgence mód

Fort Resurgence - Warzone

Jelenleg Vondel és Ashika szigete cserélgeti egymást a Resurgence módok rotációjában. A Reloaded frissítés azonban egy új pályát is magával hoz, mely valójában nem is annyira új. A Fort Resurgence módban Al Mazrah egy kiszakított területével találkozhatunk majd. Al Bagra Fortress-t és az azt körülvevő épületeket kerítették el a fejlesztők.

Lara Croft és 21 Savage

Lara Croft - Warzone

Lara Croft

A PlayStation Blog hivatalos bejegyzést szentelt az új szezonnak még augusztus elején. Ebben kotyogták el, hogy az ikonikus videojáték-karakter Modern Warfare II és Warzone címekben is megvásárolható lesz majd. Ezt megerősítették a fejlesztők is, ahogy bizony a 21 Savage skin érkezésére sem kell már sokat várnunk. Természetesen kollaborációktól mentes csomagok is érkeznek majd. Ezek megjelenési listáját várhatóan a hét második felében megismerhetjük, így nem kell kapkodnunk az esetleges CP vásárlással.

21 Savage – Warzone

Új fegyverek

Új Warzone fegyverek

Új Warzone fegyverek

A Carrack .300 és az FR Avancer a szezon elején mutatkozott be. Pár napja pedig az M13C-t szerezhették meg a játékosok az új esemény keretein belül. A fejlesztők azonban elárulták, hogy további finomságokra is készülhetnek majd a játékosok. Az alábbi új játékszerekre készülhetünk:

  • Pickaxe (Melee)
  • 9mm Daemon (Pistoly)
  • Lachmann Shroud (SMG)

A fegyverekkel kedd délután részletesebben is megismerkedhetünk.

Armored Royale és Gunfight Snipers

Warzone Armored Royale

Warzone Armored Royale

Az előző Warzone érában már feltűnt az Armored Royale játékmód, melyben központi szerepet játszik a képen látható MRAP jármű. Amíg ezt nem pusztítja el egy másik squad, addig a csapattagok újraéledhetnek. A járművet természetesen fejleszteni is lehet majd, igazán izgalmas összecsapásokra készülhetünk. A Modern Warfare II játékosokról sem feledkezett meg az Activision, ők a Gunfight sniperekre specializált változatát élvezhetik majd ki.

Play Again

Warzone

A fejlesztők új funkcióval bővítik a Modern Warfare II-t is. A Play Again segítségével a véletlenszerűen összeverődött csapatok tovább folytathatják a meccseket, ha mindenki így gondolja. Ez mindössze néhány kattintás lesz a Season 5 Reloaded után.

A fejlesztők érezhetően kevesebb újdonságot jelentettek be a Reloaded módhoz, mint amit korábban megszokhattunk. Egy azonban biztos, hogy szerda este 19:00 óra környékén már a fentebb is részletezett újdonságokat élvezhetik a játékosok. Szintén borítékolható, hogy a konzolos játékosok pár órával 18:00 előtt már elő is tölthetik az újdonságokat.

Bővült ismét a lista – Ezeket nem használhatod a Warzone Rankedben

×