A Warzone 2 és az MW2 játékosai is ingyen jutalmakat szerezhetnek a Prime Gaming segítségével. Most is ez a helyzet, és nem is rossz a skincsomag.

2023.07.21. – Talán kevesen tudják, hogy néha igen jó kis jutalmakat lehet behúzni a Modern Warfare 2-ben és a Warzone 2-ben, hogyha van Amazon Prime Gaming előfizetésünk. A legfrissebb „ingyen” jutalmak pedig meg is érkeztek, és nem akármilyen csomagot kapunk. Most abban segítünk, hogy az Amazon Prime előfizetéssel rendelkezők hogyan szerezhetik meg az ajándékokat a játékban.

Ha előfizetője vagy az Amazon Prime Gaming szolgáltatásának, és Modern Warfare 2-vel és/vagy Warzone 2-vel is játszol, akkor szerencséd van. A Prime Gaming augusztusi (és gyakorlatilag szeptemberi) jutalmai között jelenleg nagyon egyedi csomag is szerepel, ami normál esetben 15 dollárért lenne kapható. A rossz hír az, hogy ez a csomag korábban a Call of Duty saját shopjában önmagában is megvásárolható volt, így ha már akkor megvetted, akkor most nem vagy beljebb.

A szóban forgó Prime Gaming CoD bundle a Designated Driver csomag, ami a Prime Gaming World Series of Warzone ajándékainak része. Egy másik ilyen csomagot augusztusban osztottak szét, akkor egy 20 dolláros csomag volt ingyen a Prime Gaming révén.

Így szerezheted meg az Amazon Prime Gaming jutalmakat a Modern Warfare 2-ben és a Warzone 2-ben.

Ingyen csomag az előfizetőknek

A Modern Warfare 2 és a Warzone 2 Prime Gaming WSOW Designated Driver csomagját szeptember 21-ig lehet igényelni. Tehát mindenképpen ezen időtartam alatt váltsd be, ha kell neked! Ahhoz, hogy behúzd, az alábbi dolgokat kell tenned:

  • Menj fel a Prime Gaming Call of Duty oldalára.
  • Kattints a WSOW Designated Driver Pack – ‘Get in-game content’ (Játékon belüli tartalmak beszerzése) gombra
  • Jelentkezz be a Prime előfizetéssel rendelkező Amazon fiókodba
  • Kapcsold össze az Amazon Prime és az Activision fiókot
  • Engedélyezd a Prime Gaminget a tartalomhoz

Így már elérheted a játékban ezt a király ingyen csomagot, ami az alábbiakat tartalmazza:

  • Speed Demon – Operator Skin
  • Take the Wheel – TAQ-V Battle Rifle Weapon Blueprint
  • Dropping In – Animated Calling Card
  • Burning Rubber – Emblem
  • Double XP Token
  • Double Weapon XP Token

Ingyen van és megmarad?

Érdemes lehet tudni, hogy a most megszerzett csomagok sorsa mi lesz, amikor megjelenik a Modern Warfare 3. Az Activision korábbi nyilatkozata szerint a Modern Warfare 2-ben megszerzett tartalmak átkerülnek a Modern Warfare 3-ba.

„A Call of Duty történetében először egy korábbi Modern Warfare játék teljes tartalma átkerül és elérhető lesz a következő Modern Warfare-címben” – mondta az Activision. „A megszerzett arzenálod mindkét Modern Warfare játékból átkerül az újak közé, így egy hatalmas fegyvertár áll majd rendelkezésedre, ami már az első napon elérhető lesz.”

Ezt láttad?

Havonta 7 nap ingyen mobilnetet kapsz, ha megnézed ezeket a videókat

×