Úgy tűnik, hogy a videojátékok világának igen ikonikus szereplője csatlakozik a Warzone 2 battle royale harcaihoz. Nem semmi operátor érkezik.

2023.08.24. – Való igaz, hogy egyre többen szidják a Warzone 2-t amiatt, hogy lassan teljesen olyan lesz, mint a Fortnite. Ezt arra alapozzák, hogy a játékba egyre több kollaboráció érkezik, ami filmekből, sorozatokból ismert karaktereket vagy éppen hírességeket hoz be operátorként a játékba.

Az elmúlt években egy rakás ilyen kollaborációt láthattunk, aminek a játékosok egy része nagyon örül, egy másik része pedig nem nagyon nem. Kétségtelen, hogy néha azért nagyon menő a Rambóként, a Snoop Doggként vagy Nicki Minajkét futkosni a Warzone pályáin. Szóval ez egy szórakoztató elem, amivel lehet menőzni. Úgy tűnik, hogy pénzügyi szempontból is bejött a dolog az Activisionnek, így hát jön az újabb kollaboráció.

A Tomb Raider főhőse, Lara Croft érkezik a Modern Warfare 2-be és a Warzone 2-be.

Lara Croft a Warzone 2-ben?

Miközben az érkező Lara Croft bundle-t az Activision már leleplezte, nyilván felmerül néhány kérdés vele kapcsolatban. Sajnos egyelőre a megjelenés dátuma még nem ismert, de nagyjából azért találgathatunk. A PlayStation július 27-i blogbejegyzése arra utalt, hogy Lara Croft egy midseason frissítés részeként érkezik a CoD-ba. Így feltételezhetjük, hogy ez a Season 5 Reloaded frissítés lesz, amit nagyjából augusztus végére terveznek.

Bár ezt még nem erősítették meg, a Lara Croft operátor bundle valószínűleg elsőként a CoD Shop-ban lesz kapható. Ez azt jelenti, hogy lesz lehetőség arra, hogy egyszerűen csak megvegyük magunknak, bármiféle kihívás teljesítése nélkül. Egyelőre persze a játékbeli ára sem ismert a csomagnak, de arra számítunk, hogy 2400 CoD pontba fog kerülni. Az elmúlt hónapokban ugyanis az összes kollaborációs csomag ennyibe került a Warzone 2-ben.

Ahogy azt megszokhattuk a korábbi skineknél, a Lara Croft Operator bundle mellé számos kisebb, a Tomb Raider világából ismert elemet is kapunk majd. Jöhet majd blueprint, matrica, kivégzés stb. Te milyen gyorsan csapsz majd le a Lara Croft Warzone skinre?

Ezt láttad már?

Ismét nagy árzuhanásba kezd a PlayStation 5 – tényleg jön az új vas?

×