Ha mindig is érdekelt, hogyan néznének ki a kedvenc zenekarjaid kizárólag a neveik alapján, akkor nagyon jó helyen jársz.

Papa csótány, Vörös Erős Paprikák (alias Erős Pista tribute), Roller, Vasszűz, A Vegyésztestvérek, Fűszerlányok – valahogy így hangoznának az angolul még úgy, ahogy jól csengő zenekarok nevei magyarul. Itthon aligha lehetne hasonló elnevezésekkel befutni, bár igaz, hogy voltak itt is olyan próbálkozások, mint amilyen például az Aljas Kúszóbab, ami angolszász bandaként ezek alapján simán világhírű lehetett volna Vile Crawling Beanként.

Ennél egyébként csak a jelentésük viccesebb, amin sokkal ritkábban lamentálunk a Spotify lejátszási listák között böngészgetve. Szerencsére itt vannak nekünk a képalkotásra szakosodott generatív mesterséges intelligenciák, melyek nemcsak elképzelik, de demonstrálják ezeket a furcsa és sokszor teljesen értelmezhetetlen bandaneveket.

Furcsa mód viszont, eddig csak nagyon keveseknek jutott eszébe tényleg meg is csináltatni ezt az AI-val, pedig az elmúlt egy-két év során azért láttunk már néhány elég elborult képgalériát – mint a bulizó-kungfuzó pápát, a vietnámi Harry Potter, a magyar streamereket 80-as évekbeli szitkomban, a plus size szuperhősöket, a Star Wars-Harry Potter szereplőket bébiként, és még nagyon-nagyon sok mást.

A zenekaros hiányosságot viszont most sikerült csak pótolnia egy Roy Tide nevű AI alkotónak, aki egyszerűen csak beírta a neveket az egyik képgenerátorba, és voi la. Az eredmény hiánypótló, bár közel sem teljes, ezért érdemes lehet a folytatásért bekövetni a fentebb linkelt profilját, ha a te kedvenced pont lemaradt. Íme:

Ha érdekelnek az ilyen és ehhez hasonló marhaságok, akkor ezt a cikket is érdemes megnézned:

Így néznének ki az Agymenők és a Jóbarátok szereplői BÉBIKÉNT

×