Ezúttal is remek játékokra csaphatunk le teljesen ingyen a Steamen.

Megszokhattuk már, hogy ha ingyen játékokról van szó, PC-n, akkor általában az Epic boltja felé kell vennünk az irányt. Az utóbbi időben azonban igen masszív mennyiségű és kifejezetten jó szórakozást nyújtó játékra csaphattunk le teljesen ingyen a Steamen; egy ízben például 94 (!!!) játékot szedtünk össze, melyeket egyetlen peták kifizetése nélkül indíthatunk el – a mai napig.

A lista azóta még tovább bővülget, legutóbb is több mint fél tucat kiváló ingyenes címet gyűjtöttünk ki, melyek mellé nem sokkal később 6 figyelemre abszolúte érdemes alkotás társult, hogy aztán 11 kifejezetten remek programmal gyarapodjon tovább, most pedig 7 újabb fantasztikus játékba vethetjük bele magunkat:

  • 69 Balls – Képzeld el, hogy ötvözöd a biliárdot, a focit, a TPS akciót és a Rocket League-et. Megvan? Ha nem sincs semmi baj, mert a 69 Balls megteszi ezt helyetted.
  • The Stranded Traveler – A retro jegyében fogant 2D-s pixelkaland akció-platformerben egy titokzatos szigeten rekedt kalandort kell mindenféle veszélyen átsegíteni, ami már csak azért sem lesz egyszerű mutatvány, mert egyre keményebb bossokkal kell farkasszemet néznünk.
  • Moose Lost in the Woods – egy svéd erdőségekben játszódó végtelenül aranyos 3D-platformer, amiben mindenféle finomságot kell összegyűjtenünk a hátizsákunkba. Kisgyerekeknek abszolút tökéletes nyári kikapcsolódás lehet, ami a szülőknek egyetlen forintjába sem kerül.
  • Snoody: One of the Ayrie – az aranyos és vibráló grafika ne tévesszen meg senkit: ez a játék egy igen mély és változatos roguelike. A feladatunk, hogy mindenféle bolygót felfedezzünk, újabb varázslatokat tanuljunk ki, illetve összegyűjtsünk mindenféle lootot és kristályt, amit csak tudunk. A játék egyébként a GameDev Experience Stables projekt részeként jött létre, amiben teljesen kezdő fejlesztő aspiránsok vehettek részt, hogy ezzel is közelebb kerüljenek a játékfejlesztésben való elhelyezkedéshez.
  • Home Sweet Home: Online – Az ázsiai HSH-sorozat egy újabb etapja, ami a Dead by Daylight nyomdokain haladva próbálja elcsábítani a multiplayer horrorért rajongó játékosokat.
  • Symphony of Souls – egy kifejezetten egyedi ritmusalapú platformjáték, ami a görög mitológia alakjának, zenéjéről legendássá vált Orfeusz történetét dolgozza fel, aki lement az alvilágba, hogy megmentse kedvesét, Eurüdikét.
  • Bucket Bawl: Ahlman Edition – egy iszonyatosan szórakoztató arénaharcos játék, amiben a legkeményebb fegyverünk egy műanyagvödör.

Mindezek mellett nagyon nem ajánlatos lemaradni az Epic Games Store ajándékairól sem, hisz ezúttal is értékes lootokra csaphatunk le teljesen ingyen:

Akciófigyelő | Közel 40.000 forint értékű ajándékokat osztogat az Epic Games

De az Amazon Prime Gaming címeiről sem szabad megfeledkezni:

Akciófigyelő | Ingyen adják az SW: Force Unleashed és a Prey játékokat

×