Újfent nagyszerű játékokat ajándékoz nekünk az Amazon.

Megszokhattuk már, hogy az Amazon minden hónapban két marékra önti a játékosok elébe az ajándék játékokat, melyek egyetlen előfeltétele egy Prime Gaming előfizetés megléte. Ha ez pipa, akkor a csomó más extra mellett legalább fél tucat, de mostanában inkább minimum egy tucat remek játékot lehet ingyen bezsákolni.

Ezzel a jó szokásukkal szerencsére júliusra fordulva sem hagynak föl, az egyetlen változás viszont az, hogy a nagy melegben inkább a minőségre, mintsem a mennyiségre helyezik a fő hangsúlyt. Ez azt jelenti, hogy a Prime-osok a hónap közepéig a korábbi 13 ingyen játék után 4 címet fognak kapni, azok viszont mind kiemelkedő, fantasztikus alkotások lesznek.

Az egyik legnagyobb és legfrissebb ajándék a 2017-es Prey, amit a tagok már a mai naptól kezdve berámolhatnak. Az Arkane újragondolt sci-fije egy teljesen elhagyatott űrállomáson játszódik, amit valamiért alakváltó idegenek szálltak meg. Hogy pontosan mi történt a teljes legénységgel, illetve hogy mik is ezek a mimicek kiderül az izgalmas kaland során, ami itt-ott néha horrorba is átcsap.

 

Június 27-től kezdődően a kult-klasszikus Baldur’s Gate II: Enhanced Edition üti a markunk, amit eredetileg 2000-ben készített a legendás BioWare csapata. A D&D világának, na meg az izometrikus szerepjátékok alapköve ez, és mivel az Amazon az RPG feljavított, modernizált kiadását adja, az újoncoknak és a régi veteránoknak is érdemes lehet lecsapni rá.

A harmadik ajándék a Shovel Knight: Showdown lesz majd július 6-tól kezdődően, ami a nagyszerű akció-platformer kísérletezős folytatása. Ebben ugyanis nem csak a korábbi rész gonoszait is irányíthatjuk, de akár másokkal is összemérhetjük a harci tudásunk.

A sort pedig egy újabb nagyágyú, a néhai LucasArts egyik utolsó saját Star Wars játéka, a 2008-ban megjelent Force Unleashed első része zárja július 10-én. Az akciójátékban egy gyerekkorában, a 66-os parancsot követő tisztogatás idején elragadott Garen Malek nevű erőhasználót irányítunk, akit maga Darth Vader képzett a megmaradt jedik felkutatására és eliminálására. A Starkillerként sithként tevékenykedő fiú azonban az érzelmei hatására átáll a már szervezkedő lázadók oldalára, majd miután lazán leránt egy böszme nagy Csillagrombolót, még a Nagyúrral is összecsap.

 

Az ingyen játékokon felül Prime Gaming tagsággal a zsebünkben bármilyen plusz költség nélkül támogathatjuk egy feliratkozással a kedvenc Twitch streamerünket, illetve irdatlan sok in-game extráért is tarthatjuk a markunk, melyeket a legnépszerűbb multiplayer játékokban válthatunk be. Ezeket mind a Prime Gaming oldalán lehet alaposabban átnyálazni, de egészen biztos, hogy mindenki megtalálja köztük a maga kincsét,

többek közt például a Diablo IV-hez:

Remek Diablo IV lootot osztogat ajándékba az Amazon

Ugyanakkor az Epic Games ajándékairól sem érdemes lemaradni:

Akciófigyelő | Közel 40.000 forint értékű ajándékokat osztogat az Epic Games

 

×