Ha nálad is épp a Diablo IV pörög, akkor ezt az ajándékot érdemes lehet berámolnod.

Bár a játékosok körében igen komoly vitákat szított a Diablo IV mikrotranzakciós és Battle Pass rendszere, ami érthető, hisz a Blizzard eleve teljes áron kínálja a több mint 10 éve várva várt akció-szerepjátékát, de még ennek ellenére is őrülten sok pénzt költenek el benne a játékosok. Így volt ez a Diablo Immortalnál is, bár igaz, azt teljesen ingyen játszhatja bárki, és így van ez a nagyobb etap esetében is, amihez sajnos szépen lassan mindenki hozzászokik.

Ha viszont nyitott szemmel járunk-kelünk az interneten, akkor néha remek akciókat lehet elcsípni, melyekkel mindenféle játékbeli extrákhoz juthatunk. Emiatt például mindig érdemes ráfrissíteni az Amazon Prime Gaming lootjaira, melyek közt találunk értékes cuccokat a Heartstone, a World of Tanks, a Smite, az Overwatch 2, a League of Legends, a Fall Guys, az R6: Siege, és még nagyon sok más játékhoz.

Ide csatlakozik be hamarosan a Diablo IV, aminek a Brackish Fetch csomagját ajándékba kapják a Prime Gamingesek.

A kozmetikumokat tartalmazó pakkot egyébként a játékon belül 800 Platinumért, körülbelül 2800 forintért vesztegetik, amiben három zsákmány lehet a miénk:

  • a Brackish Fetch mount páncél,
  • a Mariner Will mount trófea,
  • és a Dead Sea Vessel mount trófea.

Az ajándékokat a Prime-tagsággal rendelkező Diablo játékosok július 6-tól igényelhetik, amit aztán a játékon belül fognak tudni beváltani. Ha esetleg még nem vagy Prime-os, akkor jó hír, hogy újoncként 7 napig ingyen hozzáférhetsz minden előnyéhez, és ha az ajándékok között van olyan, amit be tudsz váltani, akkor az a próbahét lejárta után is a tiéd marad. Szóval mindenképp érdemes lehet körülnézni.

De erről sem érdemes lemaradni:

Akciófigyelő | SIESS! Összesen 37 (!!!) remek játék lehet a tiéd teljesen INGYEN

 

×