A Netflix legnagyobb promo eseményén ömlöttek a bejelentések és előzetesek, a Squid Game-től a Wednesdayen át a Berlinig.

A TUDUM (amit az app indításakor hallható hangeffektről neveztek el így) a streaming szolgáltató talán legnagyobb éves eseménye, ahol a közeljövő megjelenéseit, a tartalmaikkal kapcsolatos aktualitásokat és a friss előzeteseket osztják meg a közönséggel. A múlt hétvégén tartott idei show-ról rengeteget írnak a TUDUM blogján, de átláthatóbban, letisztázva és előzetesekkel tarkítva alább összeszedtük neked a lényeget.

Forrás: What’s On Netflix?

Amiről már írtunk:

Nézd Budapestet Mark Ruffalo Netflix-sorozatában – II. világháborús helyszín a magyar főváros

Szörnyen GAGYIN néz ki a Netflix élőszereplős Avatar és One Piece adaptációja

Új játékosok a porondon – Itt a Squid Game 2. évadának első előzetese

Az komoly: Sarah Connor is beköszön a Stranger Things 5-ben

Minden más:

Éppen kijött a második, már be is jelentették a Tyler Rake – A kimenekítés (Extraction) harmadik részét. Ez még nyilván a friss-ropogós második film előzetese:

 

A világszenzációvá duzzadt Wednesday 2. évadjáról (amiből még nincs mit mutogatni) azóta mennek a rajongói találgatások, hogy Jenna Ortega utoljára vágott fancsali képet az első széria lezárásában. A TUDUM-on a főszereplők reagálgattak kicsit az elméletekre.

 

Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Anthony Hopkins, Cary Elwes, Djimon Hounsou, Corey Stoll Zack Snyder sci-fijében, a Rebel Moonban. Kell még BÁRMIT mondani? Talán annyit, hogy lesz belőle 18+-os és családbarát verzió is. A film forgatására nézhettünk be a TUDUM keretében:

 

Friss, eddig sosem látott, háromperces jelenetet mutattak a Vaják június 29-én debütáló harmadik évadjából. Geralt, Ciri és Yennefer rettenthetetlenül harcol benne.

 

A Trónok harcát készítő David Benioff és D. B. Weiss időben és térben több síkon játszódó misztikus sci-fin dolgoznak. Ez a sorozat, a 3 Body Problem jelenleg a Netflix legnagyobb projektje, ami meg is látszik a monumentális első előzetesen.

 

Nagyon megy a Vak szerelem (Love is Blind) című reality, mert a Netflix a világ több táján is megrendezte, ugyanazon koncepció mentén. Az amerikai szériából már az ötödik szezon jön.

 

Minden idők legmegnyerőbb sorozatgyilkosa végleg elköszön az ötödik évaddal: West Village, Los Angeles, (a fiktív) Madre Linda) és London után a Te (You) sztorija New Yorkba érkezik. A befejező évadból is kaptunk rövid ízelítőt:

 

Wonder Woman simán halhatatlanná vált megtestesítője, Gal Gadot ezúttal kémthrillerben játszik. Ez lesz a várhatóan elég mozgalmas Heart of Stone.

 

Gazdag, szép, spanyol tinik drámája. Ki ne akarná látni? Az Elit már a 7. évadjába vág bele, október 20-án.

 

Minden történelemhamisítások legrosszabbika van annyira sikeres, hogy egy 3. évad minimum forogjon még belőle. Őközhelyességei, a Bridgertonok egyelőre csak képeket mutattak magukból.

 

Lily Collins maga jelentette be: 4. évad, Emily Párizsban. Ja, bocs, Rómában.

 

Repülőgépet kell kifosztania (nemes okból, egy terrorista merénylet megakadályozása végett) a Kevin Hart és Gugu Mbatha-Raw vezette csapatnak. A Lift 2024. január 12-től látható. Még csak képünk van hozzá:

Forrás: Netflix

És akkor, Bella Ciao-Ciao-Ciao: végre itt a Berlin, Pedro Alonso zseniális karakterének spin-offja, A nagy pénzrablásból. Bocsánat, de nincs rá jobb szó: ez k*rvajó lesz.

 

A Cobra Kai 6. évadjának nem volt akkora szerencséje, hogy elkészüljön az írósztrájk előtt, de a csapat már veszettül várja a munka folytatását. Így beszéltek róla:

 

Az Archie képregények sem ússzák meg az élőszereplős feldolgozást: az 1960-as évek Indiájában játszódó The Archies hangulatos musical drámának ígérkezik.

 

Folytatják a Fülig beléd zúgtam (Heartstopper) sorozatot is – a TUDUM-on a 2. évadjának nyitójelenetét, valamint az epizódok címeit mutatták be. A premierje augusztus 3-án várható.

 

Az utóbbi években Omar Sy miatt újra felkapott francia csirkefogó, Lupin kalandjai a 3. évaddal folytatódnak – ebből mutattak is gyorsan egy rövid részletet.

 

Az Outer Bankst szintén megújították, legalább még egy 4. szezon erejéig.

 

A világnak annyira bejött az ezúttal sorozatban visszatérő Arnold Schwarzenegger, hogy a rendezvényen bejelentették: tutira készül a FUBAR 2. évadja. Ennek örömére kaptunk egy mókás válogatást az első évad bakijaiból.

 

Ezek viszont mindjárt eltűnnek Netflixről, szóval nézd, amíg lehet:

Nézd, amíg lehet! – 20 (!!!) remek film és sorozat kerül le a Netflixről

 

×