A sorozat biztosan megújul, és nem csak azért, mert jönnek az új szereplők.

Amióta a Squid Game szinte a világ minden táján hatalmas sikert ért el, a sorozat rajongói már alig várják, hogy érkezzen a régóta bejelentett második évad. A várakozásnak lassan vége, hiszen a Netflix nemrég bemutatta a Squid Game Season 2 első előzetesét, amiből kiderül, hogy a visszatérő szereplők mellett új karakterek is feltűnnek majd.

A rövid bemutató számos részletet mutat be a sorozat első évadából, de láthatjuk a főszereplőt is, aki visszatér a 2. évadban is. Szintén visszatér a titokzatos, maszkos férfi. A visszatérő szereplők mellett viszont számos új színész is csatlakozik a Squid Game második évadához.

Közéjük tartozik Yim Si-wan koreai színész és énekesnő, valamint Kang Ha-neul, Park Sung-hoon és Yang Dong-geun. Bár a színészek pontos karakterét nem fedték fel, mind a négyen megjelennek egy gombnál, amivel ugye a sorozatban a játékosok arról szavazhatnak, hogy folytatódjon-e a játék?

 

2021-es megjelenése után nem sokkal a Squid Game hatalmas szenzáció lett, mindenki erről beszélt, és mindenki a játékokat utánozta, ráadásul nézettségi rekordot döntött a Netflixen. Még most is a platform legnézettebb műsora, mindössze 28 nap alatt, 1,65 milliárd nézett órát gyűjtött össze, amivel megelőzte a korábbi rekordtartót, a Bridgertont.

Nem meglepő, hogy a rajongók kétségbeesetten vágytak a sorozat folytatására. A Netflix 2022 januárjában eleget is tett a kérésnek, amikor bejelentette, hogy készül a Squid Game második évada. A Squid Game második évadának megjelenési dátumát még nem hozták nyilvánosságra.

Ezt láttad?

Androidos a mobilod? Itt egy új trükk, amivel tovább bírja az akksi

 

×