J. K. Rowling Harry Potter világát még jobban megismerhetjük egy friss kötetben, mely magyarul is elérhető lesz a megjelenés napján.

úgy tűnik, hogy mostanában ismét a Harry Potter virágkorát éljük, ami valószínűleg nagyban köszönhető a Hogwarts Legacy játék sikerének. Azok pedig, akik amúgy is imádják a HP-univerzumot, vagy csak szeretnének jobban elmerülni benne, azok számára jó hírünk van. J.K. Rowling regényei alapján ugyanis most új könyv született, ami bár nem egy történetet mesél el, alap kell legyen minden Harry Potter rajongó polcán.

Magyarul is megjelenik a Harry Potter Varázsalmanach.

Nemrég az Animus Kiadó tette közzé Facebook oldalán, hogy a a Harry Potter-univerzumról készült egy teljesen átfogó, számtalan illusztrációt tartogató könyv, mely természetesen magyar nyelven is elérhető lesz.

„Részletes tudást szerezhettek a szereplőkről, a Roxfortról, a varázsvilág intézményeiről, a varázslényekről, növényekről, varázslatokról, a mi nagy kedvencünkről, Hedvigről… Megtudhatjátok, hogy pontosan hogyan néznek ki az egyes szereplők ruhái, mi a patrónusuk, vagy hogy mit árulnak a Weasley Varázsvicc Vállalatnál” – derül ki a leírásból.

A bejelentés:

Az biztos, hogy a könyv nagyon részletes lesz, tele illusztrációkkal. Sajnos pontos megjelenési dátum még nincs, valamikor ősszel érkezik a boltokba. Talán sokan nem ilyen könyvre számítottak mostanában az írónőtől, de érdekesség, hogy a Warner azon gondolkozik, hogy filmet készít az Elátkozott Gyermekből, sőt akár sorozatot a Hogwarts Legacy-ból. Igen, újra Harry Potter láz van, ami nem is annyira baj.

Ezt láttad már?

Pletykált a főszereplő, megvan mikor folytatódhat és hány évadja lehet a The Last of Us-nak

 

×