Jó hír lehet a Harry Potter rajongóknak, hogy hamarosan új nagyszabású filmprojekt veheti kezdetét.

A Harry Potter kétségtelenül a világ egyik legismertebb és legsikeresebb filmsorozata, ami több mint 6,4 milliárd font bevételt hozott világszerte a stúdiónak. A Warner Brothers stúdió vezetői éppen ezért azt remélik, hogy a varázslóvilágból ismét sok-sok pénzt tudnak csinálni. A The Sun forrásai szerint a Warner vezetői már azon gondolkoznak, hogy új filmet készítenek az univerzumban, a Legendás állatok és megfigyelésük sorozaton túl.

Ennek alapja a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarab lenne, ami 2016 nyara óta látható.

A lap forrásai szerint a Warner Bros. most azt vizsgálja, hogy hogyan lehetne filmvászonra vinni a darabot. Mint kiderült, a kiadó régóta szeretne foglalkozni a projekttel, azonban a Legendás állatok készítésére miatt az ötlet háttérbe szorult.

Természetesen a tervek között van az is, hogy az új filmbe a régi szereplők is visszatérjenek, például maga Harry Potter is, Daniel Radcliffe megformálásában. Az alapvető elképzelés szerint Az elátkozott gyermek feldolgozása minimum két filmből állna.

Természetesen logikusnak tűnik, hogy mivel a franchise rengeteg bevételt hozhat a kiadónak, elgondolkoznak azon, hogy mit lehet ebből még kihozni. A névtelen forrás információinak azonban nem szabad feltétel nélkül hitelt adni.

A filmkészítőknek mindazonáltal valószínűleg meg kell majd küzdeniük a  J. K. Rowlingot bírálókkal is, az írónő LMBTQ megjegyzései miatt. A dolog azért is fontos, mert a nemrég megjelent Harry Potter univerzumban játszódó Hogwarts Legacy videojáték is kapott hideget-meleget az írónő miatt, sőt sokan bojkottra szólították fel a játékosközösséget.

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a Hogwarts Legacy hatalmas siker, így nem kétséges, hogy az új film is sokakat érdekelne majd, főleg ha a régi szereplők visszatérnek.

Ezt láttad már?

Új videón láthatjuk, hogy fest majd Liam Hemsworth Geraltként

 

×