Mozgás közben is láthatjuk, hogy nagyjából mire számíthatunk majd, amikor Liam Hemsworth váltja le Henry Cavillt Gerlat szerepében.

Valószínűleg sokakat sokkolt a hír, hogy Henry Cavill a Vaják negyedik évadában már nem lesz látható Geralt szerepében. A The Witcher Netflix sorozat főszerepét tehát a negyedik évadtól kezdve Liam Hemsworth veszi át, érthető okokból pedig emiatt sokan kételkednek a sorozat további sikerében. Azt persze egyelőre még senki sem tudja, hogy Liam hogyan alakít majd.

Arra viszont sokan kíváncsiak, milyen lehet majd a szerepben, egyes rajongók pedig segítenek elképzelni.

 

Nemrég a stryder HD Youtube csatorna tett közzé egy friss videót, melyben elég alapos munkát végeztek. Deepfake technológiával illesztették Liam arcát Geralt testére, és a legikonikusabb jeleneteket vették alapul a sorozatban. Így nagyjából tényleg képet kaphatunk arról, hogy hogyan nézhet ki majd Geralt az új arcával.

Sajnos azonban ezek a videók azt nem képesek megmutatni, hogy Liam Hemsworth hogyan formálja meg majd a karaktert, milyen lesz a játéka, illetve a hangja. Az biztos, hogy Geralt megváltozik, ami sok rajongónak csalódás lehet.

A The Witcher negyedik évadára azonban még sokat kell várni, addig pedig még egy egész évadon át csodálhatjuk Henry Cavillt Geralt szerepében.

Ezt láttad már?

Okosodnál? – Íme a 14 legjobb MAGYAR ismeretterjesztő YouTube-csatorna

 

×