A műsor hatalmas durranás lenne az HBO Maxot tokkal-vonóval átvevő Warner Bros. számára, ráadásul már a Harry Potter filmeket is ők készítették.

Érdekes fordulat következett be a Hogwarts Legacy kapcsán, ami már most, nem sokkal a megjelenés után hatalmas siker. Most kiszivárgott, hogy a Warner Bros. fantasy játéka alapján készülő sorozat már a fejlesztés korai szakaszában van, vagyis ha minden jól megy: élőszereplős sorozatot kapunk a Hogwarts Legacy játék alapján. A hírről egyelőre keveset tudni, de a Giant Freakin Robot azt írja, hogy egy

megbízható, többször bizonyított forrás adta a fülest.

A Hogwarts Legacyt a Potter regényeket író J.K. Rowling állítólagos transzellenessége miatt sok támadás éri, de ez tényleg nem a játékról szól – annak bojkottja csak egy eszköz a szerző nyilatkozatai ellen tiltakozók kezében.

Forrás: Warner Bros.

A game maga hatalmas siker, ezért a hírt kiszivárogtató oldal megjegyzi: a Fantasztikus állatok és megfigyelésük sorozat viszonylagos sikertelensége miatt a Warner szomjazza a Wizarding World-ből kihozható sikert, így nem is lehet kérdés, hogy a játékot tévésorozatban dolgozzák fel.

Forrás: Warner Bros.

A Hogwarts Legacy tökéletes helyszín lenne a varázsvilág újabb felvonása számára, ráadásul a 19. században játszódna, így bőven függetlenedni lehetne akár a Fantasztikus állatok, akár a Harry Potter filmek történetétől, ami sok lehetőséget rejt. A titkos forrás egyébként közölte:

a sorozat jelen állás szerint a Warnerrel eleve szorosan együttműködő HBO Maxra készülne,

de ennél többet egyelőre nem lehet tudni a szenzációs projektről. A hírt egyelőre nem erősítette, vagy cáfolta meg, sem az HBO, sem a Warner, de amint megteszik, újra írunk a témáról. Addig ujjak keresztbe…

… és nézd meg milyen hisztéria megy a játék körül:

Gúnyolja a játékosokat a Hogwarts Legacy vevőszimulátor – De szerintünk fordítva sült el a poén

 

×