A State of Play-en bemutatott előzetesre nincs jobb szó: LEHENGERLŐ, de még egy csomó mindent takargatnak – üzente meg az egyik készítő.

Az art director szerint az a legjobb a God of War Ragnarök minap bemutatott Story Trailer-ében, hogy ezzel „még semmit sem láttál – csak figyelj”:

Raf Grassetti magabiztossága azért csal mosolyt az ember arcára (a legjobb értelemben), mert a Playstation State of Play eseményén közzétett videó álomszerű összecsapásokat, döbbenetesen látványos új helyszíneket, vérfagyasztó fantasy elemeket, ÓRIÁSFARKASOKAT és egyéb szörnyeket, sőt, űrbéli valkűr-csatákat sejtet.

És igaza lesz, mert még ezzel a felsorolással sem mondtunk semmit!

Forrás: Playstation

A korábban bemutatott gameplay előzetes után végre valóban többet tudunk meg a történetből: a Nap és a Hold (a Gaming Bible szerint Sköll és Hati) Atreus nyilától hull alá az égből, miközben már nem is egy, hanem KETTŐ óriásfarkassal lógunk együtt. Freya mindeközben nem felejti, hogy mit tettünk vásott kis fiacskájával a God of War-ban, szóval úgy fest rálép még a tökünkre itt-ott, de az egyelőre nem világos, hogy Thor mikor és hol teszi majd ugyanezt, mert az előző rész végén nem egészen itt és így rúgta ránk az ajtót:

 

Ha hinni lehet Grassetti-nek (és jelen helyzetben kinek higgyünk, ha nem neki?), az összes sztori részlettel, az új fegyverekkel és azok kiegészítőivel, valamint az új mozgásokkal és támadásokkal még mindig csak a felszínt kapargatjuk! Igaza lehet, mert mint kiderült, ezúttal az összes valóság megnyílik majd Kratos és Atreus előtt.

Forrás: Playstation

A God of War Ragnarök november 9-én érkezik Playstation 4-re és 5-re, de az art director célzása alapján addig még bőven kapunk új tartalmakat.

Ja, és lesz limitált szériás God of War kontroller is. Erről, illetve a State of Play-en bemutatott többi újdonságról itt gyűjtöttük össze a legfontosabbakat:

Tekken 8, Hogwarts Legacy és egy kis VR Star Wars – Mindent a kedd esti PS State of Play-ről

 

×