Pazar bemutatókkal készültek a Sony munkatársai.

Az európai játékosok számára meglehetősen barátságtalan időpontban, magyar idő szerint 23:59-kor kezdődött el a Sony legújabb eseménye. A State of Play tematikáját belengte a hamarosan elkezdődő Tokyo Game Show hatása, így több, japán stúdiók által fejlesztett címet is bemutatott az óriáscég. A közel 40 percnyni anyagban több PS5, PS4 és PS VR2 címről kaphattunk új információkat.

Íme minden előzetes és gameplay, amit bemutattak a szeptember 14-ei State of Play eseményen.

God of War Ragnarök

 

God of War Ragnarök – Limitált kiadású DualSense kontroller

 

Synduality

Pacific Drive

 

Hogwarts Legacy – PlayStation exkluzív Quest

Demeo

Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition

 

Tekken 8

 

A teljes State of Play bemutató

 

Ahogy a címekből kiolvasható, igazán izgalmas fél órán vagyunk túl. A korábban leleplezett PlayStation Stars program útjára indul még ebben a hónapban. Ízelítőt kaphattunk a Hogwarts Legacy Playstation exkluzív küldetéséből is, mely Roxmortsban játszódik majd. Az idei év egyik legjobban várt címe, a God of War Ragnarök is kapott egy friss Story trailert, illetve a Sony leleplezte a Ragnarök kiadású DualSense kontrollerét is.

A PlayStation VR2 megjelenését váró rajongók is örülhetnek, hiszen a Demeo egy igazi co-op élménnyel kecsegtet majd az új szemüvegen. A Star Wars fanatikusok is fellélegezhetnek, hiszen a Tales from the Galaxy’s Edge egy felújított változattal szintén a jövő évi VR2 címek közé írhatja be magát. Nem feledkezhetünk meg a Tekken 8-ról sem, a fejlesztők hivatalosan is bejelentették az érkezését, bár augusztusban is voltak már erre utaló jelek. 

Rosszalkodik a kontrollered? Így oldhatod meg:

Elhúz-driftel a kontrollered analóg karja? – Ez okozza és így oldhatod meg!

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×