Mindenki megtalálhatja a hozzá passzoló skineket.

A Riot Games vasárnap este a korábbi ígéreteknek megfelelően bemutatta az új ügynök, Fade képességeit in-game formában is. Az ikonok és a képességek leírása megegyezett a korábbi leakekkel, így túl nagy meglepetés már nem érte a közösséget, ám vitathatatlan, hogy élesben látni egy teljesen új szint volt. A Valoranttal foglalkozó tartalomgyártók egy része ki is próbálhatta az újoncot, illetve az adatbányászok is rávetették magukat a fájlokra, így hamar megpillanthattunk néhány érkező kozmetikai tárgyat is.

Nézzük is, hogy mit tartalmaz a Battle Pass és az RGX 2.0 Valorant Bundle!

Cobra

 

A név nem hazudik. Egy négy variánsból álló, kígyó mintával felvértezett szettről beszélhetünk, Viper maineknek a zöld változat különösen tetszetős lehet.

Hue Shift

 

A letisztultabb skinek kedvelői sem maradnak tárgyak nélkül, Spectre és Phantom skinekkel is bővül a gyűjteményünk a Hue Shift kollekciónak hála.

.SYS

 

A fekete-piros mindig ütős kombó, a Valorant designerei is tudták ezt, amikor megalkották a .SYS nevet viselő szettet. Itt is találhatunk populáris fegyvereket a Sheriff és a Vandal képében, de a Bucky és Stinger fegyverek rajongói is elégedetten csettinthetnek.

A melee fegyver

 

A Battle Pass 50. szintje a fenti fejszét rejti, mely szintén a .SYS kollekcióba tartozik. Nem az első jutalom, mely fejsze képében érkezik, ám még mindig sokkal jobb, mintha egy átskinezett alapkést kapnánk meg.

RGX 2.0

 

Az RGX kollekció második részét is megkapjuk: Classic, Phantom, Operator és Spectre található a csomagban egy pillangókés mellett, így garantált pénzesőre készülhet a Riot Games. A fegyverek darabja 2175 VP lesz, a késért várhatóan 4200-4300 körüli összeget kérhetnek el a fejlesztők, míg a teljes csomagért 8700 VP-t kell feltöltenünk az egyenlegünkre.

Mit szóltok a skinekhez?

Két Valorant ügynök is durva nerfet kap – Így változik Jett képessége

https://leet.hu/husvet/

×