Sokan hamisítványnak tartották a korábbi képet, ám úgy tűnik, hogy sikerült igazolni a valódiságát.

Március végén kiszivárgott egyetlen egy darab kép a Valorant következő ügynökével kapcsolatban. Eléggé nagy jelentőséggel bírt, hiszen „BountyHunter” képességeit láthattuk felsorolva egy Shooting Range-es screenshoton. Sokan hamisítványnak tartották a képet, melyre minden okuk meg is volt, hiszen kicsit suta volt a képességek leírása, illetve más bizonyíték sem támogatta a valódiságát.

A legújabb Valorant frissítésben azonban újabb nyomokra bukkantak, melyek megerősítették a leak legitimitását!

Floxay pár in-game stringet sorolt fel egy Tweetben, majd sejtelmesen hozzátette, hogy sokan bizony már tudják mit igazolnak ezek a szövegfoszlányok. Vegyük is át újra a képességeket:

  • Prowler (C) – Kiküld egy lényt, mely követi a “nyomokat” (trail) vagy mi irányíthatjuk őt az egerünk segítségével. Ha eléri az adott ellenfelet, akkor 3 másodperces Nearsight effekttel ajándékozza meg.
  • Seize (Q) – Elővesz és kiküld egy Orbot a karakter, mely maximum másfél másodpercig marad a levegőben, mielőtt a földre zuhanna. A közeli ellenfeleket megsebezheti és deafen effektet is rakhat rájuk.
  • Haunt (E) – Elővesz és kiküld egy Orbot a karakter, mely a földet érés után visszatér a levegőbe és egy szemmé alakul át. Ha ellenfeleink látják ezt, akkor reveal-elődnek a csapat számára és kapnak egy trail debuffot is.
  • Nightfall (Ultimate) – A karakter kiküld magából egy sötét ködhullámot, ha ez a köd ellenfelet ér, akkor Deafen, Trail, és Decay hatások is érvényesülnek rajtuk.

A képességek | @ValorLeaks

A fenti képességeknél sokszor olvashattuk a trail, nyom kifejezéseket. Pár hete ValorLeaks nagyjából felvázolta mire számíthatunk: gyakorlatilag az ellenfeleink egy vonalat/lábnyomot hagynak maguk után, melyeket a teljes csapatunk és a Prowler képességünk is láthat majd. Vizuális prezentáció nélkül elsőre elég érdekesnek hangzanak a fenti képességek, olyan, mintha több ügynök képességeit gyúrta volna össze a Riot Games. A hivatalos bejelentésig természetesen érdemes megfelelő súlyozással kezelni a fenti szivárgást.

Több fegyverhez is hozzányúlt a Riot – Megérkezett az új Valorant frissítés

https://leet.hu/shop/newmerch/

×