A Jett és Sova mainek szomorkodhatnak.

Jövő héten érkezik meg éles szerverekre a Valorant 4.08-as frissítése, mely több szempontból is izgalmas lehet a játékosok számára. Az új szezonnal együtt új ügynök is érkezik Fade személyében, melyről pár napja rántották le a leplet a Riot Games munkatársai, hétvégén pedig már gameplayt is láthatunk róla. Erre a hétre nem is vártak további izgalmakat a felhasználók, ám a fejlesztők szerda délután ledobták az atomot.

Biztos nerf vár legalább két karakterre, Jett képessége is sokat változik!

 

A belső statisztikák arra mutattak rá, hogy Jett túl erős a többi karakterhez képest, gyakorlatilag nem láthatunk egyetlen Valorant meccset sem nélküle. A Riot Games végül úgy döntött, hogy hozzányúlnak egyik  képességének működéséhez, mely változtathat ezen. A fenti videóban működés közben is megnézhetjük a módosított „Tailwind” ability-t.

Az alapértelmezett „E” gomb lenyomása után Jett gyakorlatilag egy charge-olt állapotot vesz fel, mely aktivál egy 12 másodperces időablakot. Ebben az intervallumban a korábban megszokott módon dashelhetünk, ám, ha kifutunk az időből vagy végrehajtjuk a dasht, akkor elveszítjük ennek lehetőségét. Természetesen az eddig megszokott módon, 2 ölés után ismét újratöltődik a képesség, szintén a fent említett feltételekkel. Alaposan meg kell majd gondolnunk, hogy mikor fogjuk elhasználni a Tailwind képességet. A Sova mainek is félhetnek, hiszen a fejlesztői blogbejegyzésben egy rá vonatkozó nerfről is olvashatunk, ám ebben az esetben nem ismerjük annak pontos kivitelezését, legtöbben az Owl Drone módosítására gyanakodnak.

Szerintetek kellett ez a változtatás Jettnek?

A Logitech bejelentette a függőleges egeret, kis kezű embereknek

https://leet.hu/husvet/

×