A Logitech új ergonomikus egeret dob piacra, hogy kiegészítse termékpalettáját, bemutatva a Liftet, a függőleges egeret, a kiskezű emberek számára.

Az elmúlt években rengeteg méretű és különleges dizájnnal ellátott billentyűzet és egér jelent meg a PC-kiegészítők piacán, kielégítve a legkülönlegesebb igényeket. Arra azonban kevesen gondoltak, hogy valami radikálisat alkossanak, és elrugaszkodjanak a már jól megszokott formáktól és méretektől. Nem úgy a Logitech, mely most gondolt egyet, és leginkább a kis kezűek számára olyan egeret alkotott, ami függőleges, toronyszerű dizájnt kapott.

Ilyen lett a Lift.

 

A Lift tulajdonképen egy vezeték nélküli egér, ami egyébként igen baráti, 69,99 dolláros árszabást kapott, ráadásul már meg is jelent és többféle színben kapható, sőt elérhető jobb-és balkezes változatban is. De mi teszi a Liftet különlegessé? A hagyományos egérdizájn helyett a Lift függőlegesen helyezkedik el, az egérgombokat is úgy kell megnyomni, hogy a kezünk vertikálisan áll. Nagyjából úgy kell fogni, mint mikor kezet fogunk valakivel.

A Lift kifejezetten kis kezű embereknek készült, de persze megtalálható a legfontosabb gombok és a görgő. Ehhez is elérhető a Logitech Flow szoftver, ami lehetőséget ad arra, hogy az eszközt egyszerre több készüléken használjuk. Az egérről itt találsz további információkat.

Ezt láttad már?

Mennyibe kerülne összesen, ha minden streaming szolgáltatásra előfizetnél?

 

https://leet.hu/xiaomi/

×