A Warzone-nak már régóta vannak bizarr hibái, de egy új, „box glitch”-nek nevezett bug azt a látszatot kelti, mintha a játékosok wall hackeket használnának.

A Pacific frissítés óta számos furcsa hiba érte a Warzone-t. A Venom bugoktól kezdve a végtelen lőszerig, a BR játék jelenleg messze nem tökéletes. Az egyik legfurcsább glitch, amivel a rajongók egy ideje találkozhatnak, az a játékosok képernyőjén olyan dobozokat dob fel, amelyek úgy tűnnek, mintha egy ellenséget körvonalaznának.

Nézzük meg, mit neveznek a Warzone játékosok „box glitch”-nek, és miért tűnik úgy, mintha az emberek wall hackerek lennének.

Ez az új box glitch a Warzone-ban egy olyan vizuális effekt, amely egy óriási fehér dobozt helyez a képernyőre, valamint a lövedékek „szellem találatjelzőket” adnak le. Ezt követi az is, hogy a fegyvered néhány másodpercig nem tud lövéseket leadni.

A Warzone profi Aydan január 14-én találkozott ezzel a hibával, és a rajongók meg voltak győződve arról, hogy valami gyanús dolog történik.

Ahogy a fenti klipben látható, a Warzone sztárja éppen egy ajtóra lő, amikor hirtelen egy fehér doboz és hitmarkerek jelennek meg a képernyőjén. Azonban amint bemegy a szobába, senki sem tartózkodik az épületben. Miközben a klip megy tovább, hallani, ahogy Aydan panaszkodik, hogy a játéka bugos, mivel nem tudott lőni sem.

Néhány rajongó azt hitte, hogy ez egy wallhack, mert a fehér doboz véletlenszerűen felbukkant egy falon. Az emberek azonban gyorsan megjegyezték, hogy a doboz valójában az Airstrike reticle, ami azt jelenti, hogy a játékfájlokban van.

Egy Reddit-threadben ‘Beautiful_Piccolo_51’ felhasználó azt mondta: „Igen, ez nem csalás, az a fehér doboz az ajtón valójában egy bug, ez az Airstrike reticle”.

A cikk írásakor úgy tűnik, senki sem tudja, mi okozza ezt a glitchet. Mivel azonban a légicsapások a Warzone részei, az emberek úgy gondolják, hogy ez csak egy glitch és nem hack, de a nézőknek rendkívül gyanúsnak tűnhet.

Ezért van rossz állapotban a Warzone!

Megszólalt az egyik munkatárs – Ezért van ilyen rossz állapotban a Warzone

https://leet.hu/akcioeso/

×