Mi lesz a következő lépés?

Sajnos a Warzone aktuális, első szezont elstartoltató frissítése sem sikerült hibátlanra. Az update megérkezése óta folyamatosan érkeznek a különféle bugreportok, a hibajelenségek felbukkanását tovább fokozta az ünnepi event elstartoltatása. Előfordul, hogy a játékosok véletlenszerűen a Gulágba kerülnek, de azon sem lepődünk már meg, ha a Krampusz láthatatlan formában támad meg minket.

Korábban visszatért a „démon glitch” is, melynek hatására a fegyverünk vagy épp az ellenfelünk fegyvere egy masszív textúrasokszöggé változott át. Jelentősen megnehezítve a dolgunkat, hiszen vagy a saját fegyverünktől nem láttunk vagy az ellenfél testét nem sikerült teljes mértékben beazonosítani.

Tovább fejlődött a történet, szoba méretű játékosokba is beleszaladhatunk!

This season has been a buggy mess…
byu/TezzyTezz inCODWarzone

A fenti videó feltöltőjének sikerült is elkapnia az egyik ilyen pillanatot. Ahogy láthatjuk, kis túlzással a fél emeletet elfoglalja a másik játékosból kiinduló képződmény. Nem igazán nyerhetünk ebben a szituációban, hiszen a hitbox maga nem illeszkedik az általunk látott modellre. Reméljük a Raven munkatársai most már komolyabban veszik a fenti hibajelenséget és ennek különös változatait, talán pálya méretű ellenféllel már nem futunk össze.

Kinyírják a metát? – Cooper Carbine és BAR nerf jött a Warzone-ba

https://leet.hu/xmas/

×