Úgy látszik, hogy már csak a nagy frissítés mentheti meg a Warzone-t, mivel egyre több bug és glitch üti fel a fejét, így a játék lassan játszhatatlan.

Bár a Warzone-ban az LMG-k összességében kevésbé népszerűek, mint az AR-ek és SMG-k, a metában megvan a helyük, és tökéletesek a nagy hatótávolságú harcokhoz. A tár mérete önmagában lehetővé teszi, hogy újratöltés nélkül akár egy egész csapatnyi ellenséget kipakoljunk, feltéve, hogy pontosan célzunk. Azonban az LMG újratöltési ideje könnyen büntethető, különösen, ha az ellenfél SMG-t használ.

Nos, ez addig volt így, amíg a játékosok nem fedeztek fel egy glitchet a Type 11-nél, ami lehetővé teszi a fegyvernek, hogy soha nem kell újratölteni, vagyis a fegyverrel végtelen lövést lehet leadni, amíg van nálunk töltény.

A glitchet egy Reddit felhasználó ‘Remy363’ felfedezte fel – legalábbis ő töltötte fel, amikor a fegyver újratöltése közben átváltott a másodlagos fegyverére, mielőtt az animáció befejeződött volna. Miután visszaváltott a Type 11-re, rájött, hogy a fegyver ismét teljes tárral rendelkezik.

You can shoot infinitely with the type 11 30 round mags. Just press x and switch weapons quick. It’s broken! from CODWarzone

Ez azt jelenti, hogy csak el kell kezdeni az újratöltést, fegyvert cserélni, majd a visszaváltás után folytatni a tüzelést. Nem meglepő, hogy ez a glitch a Type 11-et egy abszolút „OP” fegyverré teszi, mivel a végtelenségig lehet lőni a golyókat.

Érdemes megjegyezni, hogy Remy363 a 30 Round Mags-et használta, így lehetséges, hogy ez a csatolmány váltotta ki a hibát.

Bár a Type 11 nem egy különösebben népszerű fegyver, nem kétséges, hogy a játékosok visszaélnek majd ezzel az exploittal, ha a játékban marad. Mivel holnap érkezik a nagy Reloaded frissítés lehetséges, hogy ez is benne lesz, szóval minél előbb próbáljátok ki.

Reméljük, hogy a Raven tisztában van a problémával, és dolgozik a javításon, de annyi bug sújtja a Calderát, biztosan sok dolguk van.

Ezek a bugok tökéletes intőjelek az Infinity Ward 2022-es CoD játékához.

Open-World, küldetések és változó időjárás? – Ez lehet a 2022-es CoD nagy dobása

https://leet.hu/akcioeso/

×