Úgy tűnik, hogy valamilyen formában kapunk éjszakai élményt még a Rainbow Six: Siege-ben, csak még az nem biztos, hogy mikor.

A Rainbow Six: Siege-ben egy időben voltak éjszakai mapok, vagyis amikor a pályán éjjel volt. Ez persze jelentősen rontotta a látási viszonyokat, így a sok panaszra való tekintettel a Ubisoft végleg elbúcsúzott a rendszertől. Persze vannak olyan játékosok, akik szeretnék viszont látni az éjszakai módot, ami talán – valamilyen formában – meg is valósulhat.

A Road to S.I. 2022 esemény alatt érkezhet az éjszakai pálya.

Ezt persze egyelőre csak szivárgásból lehet tudni. Az ismert adatbányász, Benjamin, aki nemrég a SnowBrawl LTM-et is leleplezte, most a Road to S.I. 2022 esemény különleges játékmódjáról írt pár rövid sort. Ha igazak az értesülései, akkor a Road to S.I. 2022 esemény alatt ismét külön játékmódot kapunk, ami természetesen most is a Stadium pályán zajlik majd. Ha minden igaz, a pályát nem újítják fel: az tér vissza, amit 2020-ban és 2021-ben láthattunk.

Ami viszont érdekes, hogy Benjamin szerint Day & Night módok is érkezik, amit egyelőre nehéz értelmezni. Valószínűleg úgy értendő, hogy nappali és éjszakai pályaváltozat is várható. Így, egyfajta esemény keretében kapjuk vissza tehát az éjszakai játékmódot. Az esemény elvileg 3 hétig tart majd.

Lehetséges, hogy mindez egy teszt lesz a Ubisoft részéről arra vonatkozóan, hogy a közösség készen áll-e az éjszakai módok visszatérésére. Ha minden igaz, akkor a Six Invitational 2022 valamikor – ahogy minden évben – februárban indul majd. Ekkora várható a Road to S.I. 2022 esemény is.

Ezt olvastad már?

A teljesítménybajnok trió? – Három új Intel processzor is lelepleződött

 

https://leet.hu/samsung/

×