A különleges Rainbow Six: Siege játékmód december 14 és január 4 között élvezhető, mely alatt exkluzív ajándékokat is begyűjthetünk.

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, idén karácsonykor egy különleges játékmóddal ajándékoz meg minket a Ubisoft. Érkezik ugyanis egy eddig nem látott event a Rainbow Six: Siege világában, ahol téli tájakon hógolyózhatunk egy új, Capture the Flag játékmódban.

 

A SnowBrawl játékmódban 5v5 felállásban kell megvédeni a saját zászlónkat, és minél többször ellopni az ellenfélét. Egészen pontosan addig tart egy meccs, amíg az egyik csapat el nem lop 5 zászlót, vagy le nem jár az 5 perces köridő. Respawn természetesen van, de Prep Phase ezúttal nincs.

És természetesen lőni csakis hógolyókkal lehet, ugyanis fegyverek helyett hógolyóvető lesz a kezünkben.

Az akció időtartama alatt különböző kihívások teljesítésével Snow Brawl Collection packokat is szerezhetünk. Sőt, az első ingyen packot úgy is megszerezhetjük, hogy csak simán belogolunk a játékba az akció időtartama alatt. Akinek nem fűlik a foga a hógolyózáshoz, az persze 12.500 renownért is megveheti a packot. Hógolyózásra fel!

A másik jó hírt is olvastad már?

Komoly fejlesztéseket kap a Rainbow Six Siege anti-cheatje

×