Az év legrosszabb játékának „versenyében” napok alatt helyett kapott a Rockstar friss kiadása. Erre szerintem senki nem számított.

Nem is olyan rég írtunk nektek arról, hogy milyen érdekes, hogy a Konami által kiadott PES, mely közben új néven, eFootball 2022 címmel jelent meg, nagyon hamar az év legrosszabb játéka lett. A cím ugyanis olyan katasztrofálisan rossz állapotban jelent meg, hogy a Metacritic értékelések közt 2021-ben a legalsó helyre került. Sosem gondoltam volna, hogy ezt egy GTA megjelenés fogja alulmúlni.

A GTA Trilogy legyőzte az eFootballt, így 2021 legrosszabbra értékelt játéka lett.

A Metacritic értékelések szerint az eFootball 2021 mindössze 1.3 pontot tudott szerezni a játékosoktól, és igazából a kritikusokat sem győzte meg. Ez nem is véletlen, hiszen a játék röhejes hibákkal és külsővel jelent meg, ráadásul a Konami csak jövőre ígéri a frissítést.

Amikor ez kijött, soha az életben nem gondoltam volna, hogy ennél rosszabbat egy GTA megjelenés generál majd. Ám úgy tűnik, hogy a GTA: The Trilogy – Definitive Edition még ennél is rosszabb értékeléseket kapott. Erről valószínűleg az is tehet, hogy a Rockstar nem tett nagy erőfeszítést a felújításba, sokak szerint még egy modder is szebb munkát végez. Talán az sem segített, hogy nem sokkal a játék megjelenése után a Rockstar Launcher megadta magát, a játékokat nem lehetett elindítani.

Érdekes módon a játékot több mint 3500 játékos értékelte, és így is csak 0.5 pontot sikerült elérnie. Mindössze 116 pozitív értékelés érkezett, így a 2021-es Metacritic lista legaljára került.

„Ez a trilógia és az, ahogy a Rockstar kezeli a dolgokat, a legszánalmasabb, legundorítóbb dolog, amit valaha láttam a modern videojátékok történetében” – írta egy játékos.

Jelen pillanatban tehát a GTA trilógia a legrosszabb játék 2021-ben. Vajon lehet ez alá menni értékelésekben?

Ezt láttad már?

Úgy vitték az iPhone-okat az egyedülállók napján, mintha kötelező lenne

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×