A Konami nagyon szerette volna, ha a PES, vagyis új nevén eFootball nagy siker lenne. Sajnos nem jött össze: az értékelések alapján a lista alján van.

Amikor a Konami az év elején bejelentette, hogy a nagy múltú Pro Evolution Soccert rebootolja, kevesen gondolhatták volna, hogy a sikeres franchise-t ennyire sikerül elrontani. Ráadásul a Konami annyira magasra tette a lécet, hogy a katasztrofális és vicces eredmény után az értékelések alapján is

az eFootball 2021 legrosszabb játéka lett.

 

Nem csak hogy a legrosszabbra értékelt Steam játék lett, de most már 2021 legrosszabb játékának is nevezhetjük, beleértve minden platformot.

A Metacritic 2021-es listáján a játék a legutolsó helyre került. A cikk írásakor az átlagpontszám 25, ami bő tizenegy ponttal kevesebb, mint 2021 második legrosszabb játéka, a Balan Wonderworld (36). Ráadásul a Konami megerősítette, hogy legkorábban 2022 tavaszán ad ki komolyabb javítást a nevetséges eredményhez. A bocsánatkéréskor azt ígérték, hogy ez már a hónapban meglesz, de elhalasztották.

„Arra a következtetésre jutottunk, hogy több időre van szükség ahhoz, hogy a játékot olyan minőségben valósítsuk meg, amely megfelel a felhasználók elvárásainak, így elhalasztjuk a frissítést” – írta a Konami.

Szerencsére a Konami nem várja el, hogy a játékosok a jelenlegi állapotában.

https://leet.hu/?orderby=price&paged=1&s=exlzv&post_type=product

×