A Cyberpunk fejlesztője arra kérte a játékosokat, hogy mondják el a véleményüket.

Paweł Sasko, a Cyberpunk 2077 questjeinek vezető fejlesztője a játékosok visszajelzéseit kéri, hogy ezzel javíthassanak a játékon. A közösség válaszai akár még a CDPR jövőbeli projektjeit is befolyásolhatják.

Ez egy igen szimpatikus hozzáállás a játék rettentően döcögős indulása után. Ha emlékeztek még, a CD Projekt Red egy nyilvános bocsánatkérést is közzétett a játék megjelenése után, miután hibák és összeomlások övezték azt.

A játék különösen PS4-en és Xbox One-on küszködött. Még a PlayStation Store-ból is kivonták, a Sony pedig visszatérítést ajánlott fel mindenkinek, aki arra igényt tartott. Nem mellesleg a DLC-ket és a frissítéseket folyamatos késésekkel szállították.

 

Azóta azonban már felfelé ívelnek a dolgok, a játék jelen van a PS Store-ban, és a fejlesztők sem hagyták el a „gyermeküket” – vállalták, hogy továbbra is nagy erőkkel dolgoznak rajta.

Feltehetően ennek a fejlesztési projektnek a részeként tette közzé a Twitteren bejegyzését Paweł Sasko, miszerint visszajelzéseket várnak:

 

Eljött tehát az idő, hogy végre visszajelzést adj a Cyberpunk 2077-ről! Mit gondolsz, min lehetne javítani?

×