Hosszas tárgyalásokat és megannyi javítást követően visszatérhetett a hányattatott sorsú Cyberpunk 2077 a PS Store kínálatába.

Hosszúra nyúlt kárváriát követően végre jó hírekről számolhatunk be a CD Projekt RED és a Cyberpunk 2077 háza tájáról. A várakozásoknak megfelelően a Cyberpunk ma visszatérhetett a PS Store-ba, több mint hat hónappal azután, hogy eltávolították.

De nem akárhogyan, a Sony ugyanis egy nem túl meglepő figyelmeztetést is csatolt a játék mellé, melyben a PS4-es alapgépeken fellépő teljesítménybeli problémákra hívják fel a figyelmet, hozzátéve, hogy még mindig javítás alatt van.

Mindezzel természetesen nem kecmeregtek ki a trutyiból, hiszen a játék még közel sincsen végleges, pontosabban kész állapotban. Ahogyan a vállalatot érő perek sem jutottak még eredményre, de sajnos a februári hackertámadásból és éppen csak kikecmeregtek.

Nagyon hosszú út áll még tehát a CDPR előtt, de mindenképpen egy remek dolog, hogy a legnagyobb közönséget elérő digitális boltba december után visszatérhettek. Üzleti szempontból mindenképpen, bár a vállalat vezetői nem dédelgetnek hiú ábrándokat – most még nem számítanak számottevő eladásokra.

Mindenesetre azok, akik a PS4 alapgépeinél erősebb konzolon szeretnének digitálisan fejest ugrani a Cyberpunkba, azoknak újra lehetőségük nyílik rá – bár ha élhetek egy bölcs tanáccsal, akkor én még mindenképpen várnék a dologgal (de semmiképp sem vetném el.)

Nem mellesleg pont a napokban élesedett egy újabb frissítés (1.23), ami újabb adagnyi bugot gyomlált ki, illetve javított picit a konzolos teljesítményen is.

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×