Nem volt túl fényes a Cyberpunk 2077 konzolos csillaga.

Az év legjobban várt játéka nem aratott osztatlan sikert. Mind a kritikusok, mind pedig a játékosok többet vártak a CD Projekt Red legújabb üdvöskéjétől, ami hiába rendelkezik elképesztő részletes világgal és érdekfeszítő történettel, a bugok és az optimalizálatlanság sajnos mind szemmel láthatóak.

Leginkább az előző generációs konzolok esetén futhatunk bele nagyobb hibákba, gondolunk itt mind a bugokra, mind pedig az optimalizálatlanságra, ami miatt egyes esetekben akár 15 -re is csökkenhet a képkockaszámunk, ami azért meglehetősen zavaró lehet játék során. Miután a CD Projekt Red megüzente az elégedetlenkedő rajongóknak, hogy nyugodtan visszakérhetik a pénzt, a Sony először megálljt parancsolt, de végül úgy fest beadták a fejüket.

Ezzel együtt viszont úgy döntöttek, inkább az egész játékot leveszik a PlayStation Store-ból.

Mindezt a felhasználók nagy fokú elégedetlenségével magyarázták, ami nem várt kellemetlenségekhez vezetett. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor kerül vissza a játék, ha egyáltalán visszakerül. Ettől függetlenül azok, akik már megvásárolták a játékot, nem kell aggódniuk, a Cyberpunk 2077 ugyanis ugyanúgy játszható a korábbi tulajdonosok számára.

Aki esetleg visszatérítést szeretne vagy korábban elutasították a kérelmét, az erre tud ismét próbálkozni. Ezúttal már nem válogat a Sony.

Ez történt korábban:

A Cyberpunk 2077 nem Playstation 4 és Xbox One tulajoknak készült

×