A Cyberpunk 2077 elképesztő látványvilággal bír. Sajnos ezt Playstation 4-en és Xbox One-on keresztül nem tapasztalhatjuk.

A héten véget ért a várakozás és mindenki belevethette magát Night City-be. A Cyberpunk 2077 PC-n rekordokat döntött, és Steamen már az 8 millió előrendelőt is elérte. Sajnos PS4-en és Xbox One készüléken nem ugyanazt a játékélményt nyújtja.

A CD Projekt Red kizárólag PC-re engedte meg, hogy korai betekintést nyerjenek a kritikusok. A látvány világ tényleg elképesztő lett, viszont felvetődött a kérdés, hogy mi a helyzet a konzolokkal.  Sajnos rengeteg hibába ütköznek a játékosok. A legtöbben a folyamatos FPS dropra panaszkodnak. Egyes helyeken, ahol nagy a tömeg a framrate gyakran esik 30 alá. Legtöbbször 20, de van hogy 15 FPS-sel játszunk. Rengeteg helyen lassan töltenek be a textúrák, így pedig az egész játék fura.

Bármennyire is szeretnék ez a játék elsősorban nem ezekre a konzolokra készült. Örülhetünk, hogy megkaptuk, de valószínűleg jobban járunk, ha PC-re vásároljuk meg, vagy megvárjuk az új generációs konzol változatokat. PS4 Pro-n és PS5-ön azért nem vészes a helyzet, ott mindössze az apróbb hibák fordulnak elő, de reméljük idővel patchelik azokat.

A CDPR egyelőre nem reagált a hírekre, de már korábban is jelezték, hogy a megjelenést követő napokban, érkeznek még frissítések a játékhoz. Addig pedig ezt kell elfogadnunk.

Te milyen platformon űzöd a Cyberpunkot?

 

×