Elképesztően izgalmas és szoros mérkőzéseket hozott a CS:GO torna, ahol végül ismételten a Budapest Five csapata ülhetett fel a trónra.

Végéhez közeledik a 4 millió forint összdíjazású NGES Elite Cup, ahol előbb VALORANT-ban, majd Rainbow Six Siege-ben, míg a múlt hétvégén CS:GO-ban rendeztek versenyt. A két elődöntő szombaton, míg a bronzmérkőzés és a döntő vasárnap került terítékre, a mérkőzéseket pedig szokás szerint a Leet Esport csatornáján követhettétek figyelemmel.


A verseny eredményei:

  • Budapest Five 2:1 Békéscsabai E-Sport Egyesület (elődöntő)
  • Lenovo Legion Honvéd 2:1 PTE PEAC (elődöntő)
  • Békéscsabai E-Sport Egyesület 2:1 PTE PEAC (bronzmérkőzés)
  • Budapest Five 3:0 Lenovo Legion Honvéd (döntő)

Már az elődöntők is nagyon izgalmasra sikeredtek, a csapatok minden mapot kimaxoltak, de a pályákon belül is szoros eredmények születtek. Győzelemnek végül a Lenovo Legion Honvéd és a Budapest Five örülhetett, a kettejük által vívott finálét pedig – ugyan 3 pályán, de összesen 93 körös mérkőzésen – coolioék nyerték meg. A bronzmérkőzésen a BEE hátrányból fordított a PTE PEAC ellen, er9k és csapata kétszer is 16:13-ra nyert, ezzel kiharcolták a harmadik helyezést.

Az esemény végeredménye:

  1. Budapest Five – 400.000 Ft
  2. Lenovo Legion Honvéd – 300.000 Ft
  3. Békéscsabai E-Sport Egyesület – 200.000 Ft
  4. PTE PEAC – 100.000 Ft

Az NGES Elite Cup CS:GO versenye véget ért, hétvégén pedig lezárul a versenysorozat, mégpedig a League of Legends tornával. Amennyiben a bárki számára nyílt Stay & Play Gamer Cup 4.0 iránt érdeklődsz, ebben a cikkben mindent megtalálsz, ha pedig nem szeretnétek lemaradni az NGES legújabb videóiról, akkor iratkozzatok fel Youtube csatornájukra!

Gratulálunk minden résztvevőnek, találkozunk legközelebb!

https://leet.hu/shop/back2school/

×