Tigene és csapata esélyt sem hagyott a WiLD-nak, mindhárom pályát magabiztos nyerték meg, ezzel az iTHR lett az NGES Elite Cup bajnoka.

Hétvégén lezajlott a 4 millió forint összdíjazású NGES Elite Cup első versenye, a VALORANT torna. A két elődöntő szombaton, míg a bronzmérkőzés és a döntő vasárnap került terítékre, a mérkőzéseket pedig szokás szerint a Leet Esport csatornáján követhettétek figyelemmel.


A verseny eredményei:

  • WiLD 2:0 Lenovo Legion Honvéd (elődöntő)
  • iPon THR 2:0 Team Plague (elődöntő)
  • Team Plague 3:2 Lenovo Legion Honvéd (bronzmérkőzés)
  • iPon THR 3:0 WiLD (döntő)

A két esélyes egyaránt 2:0-ra nyerte az elődöntős mérkőzését, ahol aztán az iPon Team Horizon Reapers ellenállást nem ismerve, lehengerlő játékkal győzött a WiLD MultiGaming ellen. A bronzmérkőzésen alaposan megküzdöttek egymással a felek, a Team Plague végül öt pályán harcolta ki a harmadik helyezést a Lenovo Legion Honvéd-del szemben.


Az esemény végeredménye:

  1. iPon Team Horizon Reapers – 400.000 Ft
  2. WiLD MultiGaming – 300.000 Ft
  3. Team Plague – 200.000 Ft
  4. Lenovo Legion Honvéd – 100.000 Ft

Az NGES Elite Cup VALORANT versenye véget ért, de hétvégén jön is a folytatás, mégpedig a Rainbow Six Siege tornával. Amennyiben a bárki számára nyílt Stay & Play Gamer Cup 4.0 iránt érdeklődsz, ebben a cikkben mindent megtalálsz, ha pedig nem szeretnétek lemaradni az NGES legújabb videóiról, akkor iratkozzatok fel Youtube csatornájukra!

Gratulálunk minden résztvevőnek, találkozunk legközelebb!

https://leet.hu/shop/back2school/

×