A WiLD MultiGaming pályát sem veszítve lett az NGES Elite Cup bajnoka, ezzel a szervezet – tavaly november után – ismét felülhetett a hazai Rainbow Six Siege trónjára.

Féltávnál járunk a 4 millió forint összdíjazású NGES Elite Cup során, ahol előbb a VALORANT tornát, múlt hétvégén pedig Rainbow Six Siege versenyt rendeztek. A két elődöntő szombaton, míg a bronzmérkőzés és a döntő vasárnap került terítékre, a mérkőzéseket pedig szokás szerint a Leet Esport csatornáján követhettétek figyelemmel.


A verseny eredményei:

  • WiLD 2:0 Nice Gaming (elődöntő)
  • Illés Akadémia Spirit 2:0 WnP Esports Club (elődöntő)
  • Nice Gaming 3:2 WnP Esports Club (bronzmérkőzés)
  • WiLD 3:0 Illés Akadémia Spirit (döntő)

Az elődöntők során a WiLD MultiGaming és az Illés Akadémia Spirit is magabiztos győzelmet aratott. Ezt követően a két csapat összecsapása is könnyedén eldőlt, mégpedig a WiLD javára, amely 3:0-ra nyerte a finálét. A bronzmérkőzés bőven tartogatott izgalmakat, a WnP kétszer is egyenlített, majd végül 3:2-es vereséget szenvedett a Nice Gaming-gel szemben.

Az esemény végeredménye:

  1. WiLD MultiGaming – 400.000 Ft
  2. Illés Akadémia Spirit – 300.000 Ft
  3. Nice Gaming – 200.000 Ft
  4. WnP Esports Club – 100.000 Ft

Az NGES Elite Cup R6S versenye véget ért, de hétvégén jön is a folytatás, mégpedig a CS:GO tornával. Amennyiben a bárki számára nyílt Stay & Play Gamer Cup 4.0 iránt érdeklődsz, ebben a cikkben mindent megtalálsz, ha pedig nem szeretnétek lemaradni az NGES legújabb videóiról, akkor iratkozzatok fel Youtube csatornájukra!

Gratulálunk minden résztvevőnek, találkozunk legközelebb!

https://leet.hu/shop/back2school/

×