A Microsoft végre elárulta, hogy pontosan mikor fog megérkezni a Windows 11.

A Windows 11-et ugyan már most elérhetik azok, akik nem bírják kivárni a hivatalos megjelenést, cserébe viszont számolni kell a felmerülő hibákkal. Szerencsére a kevésbé kísérletezős kedvűeknek is van egy lehetőség arra, hogy rápróbáljanak az új rendszerre, de az csupán amolyan felületi ismerkedőként funkcionál, mintsem tényleges „demóként”.

A türelmes kíváncsiaknak azonban ma érkezett a jó hír, a Microsoft ugyanis kitűzte végre a Windows 11 megjelenési dátumát, ami már nincs is olyan nagyon messze. Az előzetes pletykák alapján október közepén-végén érkezett volna, a redmondiak viszont nem várnának addig,

és az új Windows október 5-én meg fog jelenni.

Mindez csak a megjelenést takarja, az ingyenes frissítés várhatóan csak később és fokozatosan fog felajánlkozni a felhasználóknál. A Microsoft ez ügyben azt ígéri, hogy 2022 közepére mindenkinek ott lesz a Windows 11 a gépén, aki azt szeretné használni. Aki manuálisan telepítene annak  minden bizonnyal már október elejétől lesz rá lehetősége, amit kizárólag a Microsoft hivatalos felületein érdemes keresni.

Azok, akik továbbra is a 10-es rendszert nyúznák se keseregjenek, hiszen még évekig érkeznek rá a frissítések, ami a hivatalos információk szerint 2025. október 14-ig tart majd. Sőt, nagyon úgy tűnik, hogy azok is képesek lesznek feltelepíteni a 11-et, akiknek régebbi PC-jük van.

via – HVG

https://leet.hu/shop/back2school/

×