Új név, de ugyanaz a játék. Gondolom sokan kíváncsiak arra, hogy miért kapott új nevet a PUBG. Nagyon egyszerű oka van…

Mint azt már sokan tudjátok, a PUBG, más néven a PlayerUnknown’s Battlegrounds, hivatalosan is új nevet kapott.

A játék a PUBG: Battlegrounds címmel fut néhány hete minden platfromon.

De gondolom sokakban felmerült a kérdés már, hogy miért? Hiszen a PUBG rövidítésben már eleve benne van, hogy Battlegrounds, miért kellett még egyszer odaírni? Ami azt illeti, ennek valójában egyszerű és észszerű oka van.

Ahogy arról már sokszor írtunk, a PUBG franchise tulajdonosa, a Krafton egy rakás PUBG univerzumban játszódó játékot tervez. Ebből többről nem is olyan rég lerántották a leplet. Tehát  egyfajta PUBG brand épül, a játékokat pedig valahogy meg kell különböztetni.

 

Mivel a jövőben több alcímmel rendelkező PUBG játék jön, mostantól mindent a „PUBG:”-val kezdenek. Ilyen az érkező mobiljáték is, a PUBG: New State. Így hát a PUBG is, PUBG: Battlegrounds lett.

„A Krafton aktívan bővíti a PUBG brandet. A PlayerUnknown’s Battlegrounds átnevezése az első lépés abban, hogy megvalósítsuk ezt az elképzelést. A franchise további címei a PUBG nevet viselik majd, ahogy azt a PUBG: New State esetében is láthatjuk”írta a Krafton a PCGamernek.

Nemrég Adi Shankar, a Netflix Castlevania producere bejelentette a PUBG új animációs sorozat készítését. Közben ott volt a Ground Zero című élőszereplős rövidfilmet is, a Train To Busan Don Lee főszereplésével.

Neked tetszik az új cím?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×