Ahogy a Krafton ígérte, egy rakás friss játék érkezik a PUBG univerzumán belül. Nemrég egy sajtótájékoztatón fixálták is őket.

Természetesen az gondolom senki számára nem újdonság, hogy a PUBG franchise tulajdonosa, a Krafton egy rakás játékot tervez az univerzumon belül. Ennek egy-egy eredményét már láthatjuk is, legalábbis egy mobiljáték képében. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy a játékosokat sokkal inkább az érdekli, hogy mi lesz a PC-s battle royale játék folytatása. Korábban már kiderült, hogy egy PUBG folytatást töröltek, az ahhoz készült funkciókat pedig beépítették a jelenlegi játékba. Vannak címek, amikről már tudunk, de a friss hírek meglepetést is hoztak.

A Krafton bejelentette az új PUBG univerzumban játszódó játékokat.

Való igaz, hogy a most látható címeket valamely korábbi szivárgás során láthattuk már, ám most legalább megbizonyosodhatunk arról, hogy valóban készülnek. Július 25-én a Krafton egy videót tett közzé, a következő évek ütemtervén pedig remekül látszik, hogy mely játékok készülnek. Köszönjük PlayerIGN!

• Új túlélő játék: „PUBG Cowboy”
• Egy projekt, amelynek kódneve: „Titan”
• PUBG: New State – 2021 október
• The Callisto Protocol (horrorjáték a PUBG Univerzumában) – 2022-ben jelenik meg

PUBG Cowboy

Nyilvánvalóan a fentiek közül a PUBG Cowboy az egyik legnagyobb kérdés. Az alábbi bemutató szerint a játék egy nyílt világú túlélő cím lesz, szintén a PUBG univerzumán belül. Itt a játékosok képesek lesznek nyersanyagokat gyűjteni, és abból építeni, akár egy autót is, illetve persze olyan fegyvert, amilyet csak akarnak. Azt ígérik, hogy a játék újraformálja a túlélő játékok műfaját.

 

Ezen kívül világossá vált, hogy készül egy koreai képregénysorozat, mely a PUBG történetébe vezet be, sőt a fejlesztők egy Witcher-szerű kalandjátékon is dolgoznak.

 

Az biztos, hogy aki szereti a PUBG-t, az nem fog a következő években unatkozni. 

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×