A PUBG fejlesztői egy különleges kisfilmmel mutatják be, hogy mi is történt a nemrég megjelent pályán, Taegón. Ráadásul nem kis sztár a főszereplő.

Úgy tűnik, hogy a Krafton, a PUBG franchise tulajdonosa nem hazudott akkor, amikor azt mondta, hogy jelentősen kibővíti a PUBG univerzumát. Nem csak egy rakás új játékot terveznek, de a játékon és spin-offokon kívül több kiegészítő filmet is készítenek, hogy jobban bemutassák a PUBG világ történeteit. Most tehát nem csak egy új pálya jelenik meg, de annak történetét is jobban megismerhetjük.

Lázadás a Hosani börtönben és a Gulag videók – Ismerd meg Taego börtönének történetét.

Amellett, hogy a PUBG új pályája új vidékekre viszi a játékosok, bemutat a pályán egy börtönt, a Hosan börtönt. Ezt a legdurvább bűnözők fogadására tervezték, ám egyszer csak a falak között zavargás tört ki, melyből egy hatalmas csata bontakozott ki a túlélésért.

Hogy bemutassák pontosan mi is történt pontosan, egy rövidfilm is készült, ami még izgalmasabbá teszi Taegot, hiszen tudjuk, hogy miért is harcolunk ott. A film főszereplője egyébként nem más, mint Ma Dong-Seok, akit talán sokan ismernek a Vonat Busanba – Zombi expressz című filmből.

 

Hogy ez hogyan kapcsolódik aztán a Battleground történetéhez, arról egy külön ál-dokumentumfilm is készült, ami úgy meséli el a történet, mintha valóban megtörtént volna.

 

Szerinted mennyire jó ötlet így felhype-olni egy új pályát? Szükség van erre?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×